Jag har en ny dator!

Igår fick jag min efterlängtade dator, eller ja...fick och fick. Jag fick köpa den! Skönt är det hur som helst! Min krashade strax efter flytten i februari och sedan dess har jag och Johan delat en och det har väl gått hyfsat ändå men nog är det skönt med en egen måste jag säga. En bärbar dator blev det så nu är det bara trådlöst nätverk som saknas så kan jag sitta var som i lägenheten och surfa.

Jag har precis ätit min frukost! Blev lite sent idag men det var skönt. Jag och Idefix gick med Johan till jobbet och sedan gick vi en sväng och motionerade oss lite, det kan behövas!! Det är varmt som bara den idag så nu är både jag och hunden helt slut! Tyvärr så måste jag snart ge mig ut igen och handla lite...

Ikväll börjar jag jobba igen efter sjukskrivningen. Hoppas det går bra. Jag ska bara jobba 3 timmar så det ska jag nog klara.

I tisdags var jag och Johans lillasyster med dotter i Östersund och shoppade lite. Vi hade verkligen en heldag och det var jättetrevligt! Jag handlade två små mössor till bebisen och ett påslakanset till barnsängen. Var också och hämtade en box på Babyproffsen med lite blöjor och en skallra och lite annat skoj i. Till mig själv blev det ett linne på PoP som var på rea, ansiktskräm och ett halsband. Shirin var jätteduktig, hon satt i sin vagn och sa nästan ingenting på hela dagen. Hon var så nöjd att få åka runt lite och kika på folk:).

Nä, det är väl bäst att jag drar mig till ICA så jag kommer hem igen någon gång!

Avundsjuk!

Sitter här hemma och har lite tråkigt. Johan jobbar så klart så det är bara jag och hunden hemma.

Nu över till varför jag är avundsjuk... Jag har suttit och kikat runt bland en massa bloggar, inriktade på kortmakeri och scrap och det finns så fina saker överallt! Jag är avundsjuk på alla som kan scrappa!! Ja, alltså jag KAN ju också fast inte så bra som andra men för tillfället och sedan långt tillbaka i våras så har jag nästan inte scrappat alls. Idéerna och lusten har bara inte infunnit sig och det är så himla trist! Tar jag fram mina saker och försöker få till något så blir det bara skit av det i alla fall.

Varför är min lust och mina idéer som bortblåsta?? Jag vill också kunna spotta ur mig underbart fina layouter med en massa finurliga detaljer på löpande band... Jag kan inte skylla på brist på foton för det har jag och det är ju knappast brist på material heller...

Jag får väl nöja mig med att titta på allt fint som andra gör och hoppas att lusten och allt det där kommer tillbaka.

Idag är det födelsedag!

Idag fyller jag år, 28 st år för att vara exakt. Kl 20.58 den 18/7-78 tittade jag ut. Sitter här och äter min frukost vid datorn. Johan är redan på jobbet och födelsedagsfirarna kommer inte förrän mitt på dagen. Jag sitter och funderar på om jag ska bjuda på annat än tårta... Baka tänker jag inte göra men ICA finns ju runt hörnet...

Vi får se vad det blir!

Igår firade vi i alla fall med Johans släkt. Det var jättetrevligt! Jag fick två glas från Intermezzo-serien som jag samlar på, jag fick choklad doftljus, lotter och sista säsongen av Dawsons's Creek på DVD av Johan. Älgkött fick vi också, det får vi alltid av Johans mormor och morfar och det är ju jättebra!!

3 paket kom med posten också. De var från mamma, marre och Caroline. Ska bli så skoj att öppna! Jag kommer nog aldrig att bli för gammal för att öppna paket! :)

Ny vecka!

Ja så var det ny vecka igen, inte för att det gör mig något, jag är ju bara hemma. Stackars Johan däremot får lov att jobba. Jag har precis skjutsat honom till jobbet, det är därför jag sitter här. Jobbade inte han skulle jag med största sannolikhet sovit nu. Eftersom jag har lite att pyssla med så är det nog bara bra att jag är uppe. Först på listan står disken, sedan bädda och sedan göra klart ett par tackkort som jag har beställning på.

Ikväll kommer Johans mam och pap hit tillsammans med hans syster, bror, morbror, systerdotter och svåger för att fira min födelsedag som är imorgon. Det ska bli trevligt! Eftersom det finns glutenallergiker i familjen brukar jag ta den lätta utvägen att bjuda på marängswiss (eller hur det nu stavas) för det kan ju alla äta. Imorgon kommer pappa och Gun upp från Kilafors tillsammans med min faster och hennes sambo för att fira. Det ska också bli jättekul, det var ca en månad sedan jag såg pappa och Gun nu och två sedan jag såg faster Gunilla och Ingvar.

Igår var vi på lite släktträff som Johans mamma och hennes ena syster fixat. Vi var nästan 30 pers som träffades i parken i Ljungaverk. Vi blev indelade i fyra lag och så fick vi tävla mot varandra. Grenarna var: kubb, dart, hästskokastning och boule. Det var jättekul. De hade grill med sig också så lunch/middag serverades när man kände för det. Vi hade kanonväder, 25-30 grader. Jag tyckte mest jag satt i skuggan men näsan är röd och likaså båda axlarna. Solskyddsfaktorn blev liksom glömd i farten... Jag har ju så många andra salvor att smörja med.

Om ett par timmar ska jag ringa och gratta mamma också, hon fyller år idag.

Ha en bra vecka!

Sjukskriven igen...

Krassliga familjen, det är jag och Johan det. Jag fick träffa en läkare via MVC i onsdags och är nu sjukskriven på heltid i två veckor och därefter på halvtid i ytterligare ca 6 veckor. En vecka hann jag jobba innan det var dags igen... Ja, så kan det vara. Jag ska i alla fall inte göra något mer än att ta hand om mig och bebben i alla fall. Kanske göra ett kort eller två men det är ju inte så jobbigt. :)

Vi har en ny vecka framför oss!

Måndag igen och jag är redan på jobbet, ännu så länge är det så lugnt på telefon och det är skönt för då hinner jag surfa och kolla lite viktiga bloggar och sånt! :)

Igår firade jag och Johan vår första bröllopsdag. Det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss eftersom Johan fortfarande inte är bra i sin rygg. Han har svårt att sitta någon längre stund och kan inte gå mer än lite runt i lägenheten. Hur som helst hade vi en mysig dag. Vi sov länge, kollade på film, åt gott och bara hade det skönt. Jag fick blommor av Johan i lördags som han hade beställt och det var en överraskning, första gången på nästan 6 år som jag fick blommor av honom. Superfina stora, mörkröda rosor var det. Jag blir glad bara jag tänker på de.

Nu ska jag lösa lite korsord, bra att motionera hjärnan lite ibland! :)

Ha en bra dag!

BLÄ!!!

Jag är så jä*la trött på sjukvården! Det är ju hopplöst att försöka få tag på någon och de man får tag på är så otrevliga och inte över huvug taget villiga att hjälpa till!
 
Jag har precis suttit i telefon med hudmottagningen i Sundsvall för att försöka få en akuttid pga mitt eksem. I natt har jag nästan inte sovit alls för det har varit så besvärligt. Den lilla hudmottagning som finns i Ånge har stängt över sommaren men jag fick ett tips av sköterskan som jobbar där att höra av mig direkt till Sundsvall för att få en akuttid men se det gick så rakt inte. Det måste enligt henne gå via Ånge VC och det är ju inte möjligt idag, inte en tid fanns det så det blir att vänta tills på måndag. Det lär blir en intressant helg...

Nu vill jag inte jobba mer utan bara gå hem och lägga mig och gråta. Jag orkar inte med detta! Jä*la eksem!!!

Back at work

Ja så var jag då tillbaka på jobbet sedan några dagar. Det har gått bra att jobba får jag väl ändå säga även om det så klart är trist att vara här igen. Jobbar tredje dagen idag och ska vara här till kl 21 ikväll.

Johan ligger fortfarande hemma och har ont. Det har blivit lite bättre men är ju inte bra på långa vägar. Känns inte som han kommer kunna jobba på måndag men vi får väl se.

Igår var jag på MVC på kontroll. De tog ett par prover, pratade lite och så fick jag lyssna på hjärtljuden. Har också börjat känna sparkar nu och det är så kul. Det har tagit lïte extra tid eftersom moderkakan placerat sig ivägen. Urmysigt är det i alla fall och Johan är avundsjuk. Han vill ju också kunna känna men det dröjer nog ett tag till.

Jag har börjat ta mig igenom djungeln av alla information vad gäller föräldrapenning, havandeskapspenning etc. Jag hade tidigare förstått att det varit mycket att ta in men kanske inte fullt så här mycket.  Jag måste börja tänka på om jag ska vara ledig lite innan förlossningen, och i så fall hur länge. Vi får se!

Pysslandet har legat på sparlåga den senaste tiden, får se om orken och lusten faller på igen. Kan ingen komma hit och sällskapa med mig och pyssla lite?? Det brukar gå så mycket bättre då!

Jobbångest och sköterska på heltid!

Jag har ångest för att börja jobba igen efter 6.5 veckor... Vill inte!! På tisdag morgon är det dags, känns alldeles hopplöst. Det är illa nog att behöva jobba men att behöva jobba 8 timmar när man är van vid 6 känns inte som någon höjdare direkt.

Johan har fått ryggskott, därav sköterska på heltid. Sedan i torsdags eftermddag har han bott på vardagsrumsgolvet på två bäddmadrasser. Det är knappt att han kan ta sig på toa. På övervåningen har han inte varit sedan i torsdags morse innan fisketuren som gjorde att han fick ryggskott.

Det har varit rätt lugnt här hemma de senaste dagarna och jag har typ inte gjort något, har inte haft ork.

Ja det är väl vad vi pysslat med här hemma sedan sist. Gnällfia (that would be me) ska gå och spela lite poker och sedan handla lite!