Ny uppdatering!

Så var det då dags för ännu en uppdatering av vad som pågått/pågår i mitt liv.

Vi börjar i Falun hos mamma. Det var några trevliga dagar vi spenderade där, allt gick bra! Vi shoppade lite men tog det mest bara lugnt. Idefix träffade en taxkompis som han fick leka med så han var så nöjd och jag och Johan lyckades få ihop det så vi kunde träffa Marre och Calle i Borlänge som vi inte sett sedan 23/12 förra året så det var verkligen dax. Vi åt middag och fikade tillsammans innan det var dags för oss att åka tillbaka till mamma för att kolla på andra matchen i VM-fotbollen för Sveriges del.

Efter Falun åkte vi i stort sett hem och tvättade, skjutsade hunden till pappa och Gun som vi mötte i Ljusdal, packa igen för att sedan åka till Göteborg. Dit åkte vi med nattåget förra söndagen. Vi var framme på måndag morgon, checkade in på hotellet och shoppade under dagen (och vilade, det märks att jag inte har samma ork nu som innan graviditeten). På kvällen mötte vi Maria och Kristian på Hard Rock Café och åt middag ihop. Efter middagen gick vi en långpromenad längs havet och kikade på den nya Göta-tunneln som de invigde helgen innan vi kom ner. Tisdagen tillbringade vi med mer shopping och på eftermiddagen var vi på Liseberg. Inga karuseller blev det men väl en 5-kamp som moi vann! Revansch sedan förra året! En del vinster blev det också på hjulen, bl a 2 DVD-filmer. Kvällen tillbringade vi hos Maria och Kristian där vi åt middag och den mest underbart smaskiga efterrätt bestående av gräddkola-glass från SIA och kolasås till det! Så lätt att göra och SÅ gott! Måste verkligen ge mig ut på glassjakt här hemma och se om jag kan hitta den glassen, det brukar vara ganska dåligt med SIA här omkring.
I all fall, onsdagen spenderades på stan tillsammans med Maria, Kristian och lilla Linnéa. Kl 19 gick tåget hem igen och då var man ganska nöjd efter en lång dag på stan. Lite olika saker har jag köpt, det som kan intressera er kära läsare var en stämpel, nytt embossingpulver och en stämpeldyna från Arkivet!

Midsommarafton var i fredags och då var det fiske som gällde. Det hade vi planerat länge tillsammans med Johans mormor och morfar. De fiskade på samma ställe förra året på premiären och kom hem med fina regnbågar på över 3 kg. Sådan tur hade dock inte vi men totalt 8 fiskar kom jag och Johan hem med och de vägde ca 5 kg tillsammans så det var inte så tokigt!

Igår var vi bara hemma och kollade på Sverige-Tyskland, tyvärr inte mycket att se... Kollade på Amazing Race, lite poker och sedan Derailed som vi hyrt.

Nu har jag precis avslutat min frukost och ska sätta mig och pyssla tror jag om lusten håller i sig tills jag kommer till köksbordet. Bäst att skynda sig! :)

Äntligen!

Nu äntligen ska jag tala om hur intervjun gick förra onsdagen! Det har hela tiden kommit saker emellan när jag tänkt sätta mig här och skriva...

I alla fall, de dök upp 40 minuter försenade, en fotograf och en reporter, båda tjejer och jättetrevliga! Det kändes bra redan när de kom in genom dörren. De frågade mycket och jag fick berätta själv. I två timmar var de här och fotade och grejade. Hoppas nu bara att reportaget blir bra. Det kommer antagligen i tidningen nu på söndag trodde hon, tyvärr kommer det dock inte att finnas i nätupplagan så ni som inte bor i Sundsvall med omnejd kommer att få svårt att läsa det.

Vad har jag mer gjort sedan sist då tro?? Vi har mest varit hemma tror jag och hos Johans föräldrar i Ljunga. Jag har jätteproblem med min hud för tillfället så jag inte så stor lust att göra något alls. I morse sa Johan att jag såg ut som en fisk, så torr är jag alltså så jag liksom fjällar. Jag har inte varit i solen alls för jag misstänker att det kan bli ännu värre om jag råkar bränna mig så jag sitter mest inne eller i skuggan. Det är skönt med värmen som äntligen hittat hit i alla fall. Sådant väder beställer jag för resten av semestern!

I fredags tog jag och Johan tåget till Stockholm och gick där en dag. Det var jättemysigt! Vi började dagen på Gray´s American food store, fortsatte med lunch på Hard Rock Café och sedan shopping tills tåget gick hem. Jag köpte en kjol i linne som jag bara älskar, den kommer jag att ha svårt att skiljas från efter graviditeten! Den är så skön (och snygg om jag får säga det själv)! Köpte lite annat småplock också men inga pyssliga saker denna gången, det har jag beställt från andra ställen! :)

Idag har Johan varit på vårdcentralen och opererat ett nageltrång eller vad man ska säga, jo operation tror jag de kallar det. De har skurit bort halva stortånageln så nu ligger han i sängen och kollar på film och har ont. Vi skulle varit med Johans föräldrar och morföräldrar till en sjö och fiskat och grillat i eftermiddag men det blir inget av med det.

Imorgon åker vi till Falun för att hälsa på mamma... Har inte sett henne sedan vår blow-out i december 2004 så tänk på mig är ni snälla!

Ska boka biljetter och hotell till Göteborg också idag. Vi åker nästa söndag och kommer hem igen följande torsdag. Pappa och Gun ska vara hundvakt och det ska bli så skönt att komma bort!

Ja det är väl vad som hänt sedan sist!! Hoppas ni alla mår bra där ute!!

Nervös!!

När som helst dyker de upp från Sundsvalls Tidning för att göra ett reportage om mig och scrapbooking och jag är jättenervös! Tänk om jag inte har något att säga?? Ja ok, inte så troligt men det jag har att säga kanske inte är intressant. Tänk om jag inte kan svara på det de frågar??!! Tanken är också att jag ska scrappa en sida eller i alla fall börja scrappa en sida och jag känner redan blocken smyga sig på...

Vi var i Sundsvall och beställde barnvagn i lördags, en Brio kombi blev det som är marinblå och beige. Det blir nog bra åt våran skrutt/skrutta.

Nu ska jag fortsätta vara ner vös! Jag återkommer med uppdatering om hur det gått!

Ultraljud

Ultraljud

Igår var vi på vårt första ultraljud på Sundsvalls sjukhus. Det bor verkligen en liten skrutt där inne! Hjärtat slog för fullt när vi tittade på den, det var liv och rörelse och det känns ju så klart bra! 5 bilder fick vi med oss hem så de har jag scannat in och ska skicka in för framkallning men nästa lass med bilder som ska iväg, har några på gång.

Efter UL så var vi på Ikea en sväng och kikade lite. De har byggt ett nytt Ikea i Sundsvall som är JÄTTESTORT! Det påminner lite om det i Chicago faktiskt i utformningen så då blev man lite längtig tillbaka dit. Hur som helst, 2 saker skulle jag ha och en hade de så det var ju alltid något.

Vi passade på att titta på barnvagn på Barnens Hus och även i stan på en affär. Nu har vi nog bestämt oss
för vilken vi vill ha. Åker nog in och beställer och lägger handpenning imorgon så är det klart. Vi måste snart börja göra en lista med saker som behövs så vi inte glömmer något.

De sista dagarna har jag äntligen kommit igång ordentligt med kortmakeriet och det känns bra. Ca 10 kort har det nog blivit tror jag. Idag ska jag göra 2 studentkort som jag har beställning på och sedan 5 st kort som jag ska göra till en kompis kompis syster (!!) vars son slutar på dagis nästa vecka. Kul att det kommer lite beställningar utifrån också och inte bara från släkt och nära vänner! 

Idag är sista dagen på min sjukskrivning och sedan är det semester. Det känns ju inte alldeles skoj när det är molnigt och 11 grader varmt ute men det är inte mycket att göra åt. Det är ju hur som helst semester!