Massa pengar fattigare!

Igår var jag och Johan i Östersund på Babyproffsen och gjorde av med en massa pengar:). Nu kan bebisen komma när som i stort sett. Det är bara vagnen som saknas och den ska vi hämta på torsdag.

Det vi hämtade igår var bl a skötbod, säng, amningskudde, bilbarnstol, spjälskydd och lite annat smått och gott. Nu ska vi bara sätta ihop allt. Ett par klädesplagg blev det också.

Imorgon ska vi på MVC, ska bli intressant att se om busen/busan i magen har vänt sig och har huvudet neråt. Sedan väntar ultraljud på torsdag i Sundsvall för att bestämma var huvudet befinner. Ligger huvudet fortfarande uppåt så blir det vändningsförsök... Det låter inte så skoj så håll tummarna för att bebisen vänt sig.
 
Imorgon kommer också mamma på besök och stannar över helgen, det ska bli skoj!


Det senaste som jag skapat!

Här kommer de två senaste sakerna som jag skapat här hemma. Det var visserligen några veckor sedan men i alla fall. Bröllopskortet har jag gjort 4 st av på beställning till kompisar (Marre, dina postar jag under helgen).
Bröllopskort

Layouten nedan är gjord runt ett foto som togs förra sommaren när jag och Johan var på vår lilla brölopsresa till Göteborg. Vi älskar båda Hard Rock Café så självklart fick det bli en middag där en av dagarna.
Hard Rock Cafe

Nu ska jag sätta mig vid köksbordet och packa upp mina två kartonger med saker som jag beställt från Panduro. Jag hämtade de igår men lusten att packa upp har inte infunnit sig förrän nu!

Nu måste jag sätta fart med julkorten...

Jag har kommit av mig lite i julkortstillverkningen... Jag har fortfarande kort kvar att göra till mamma och de måste vara klara tills hon kommer i nästa vecka. De är redan efterfrågade på hennes jobb så jag kanske får göra några fler än jag tänkt. Jag har en idé på mina och Johans julkort ska se ut, måste bara införskaffa en ny stämpeldyna först och prova om det blir bra.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade sist, det har inte hänt så mycket men lite i alla fall... Förra onsdagen var pappa och Gun här på besök över dagen. De hade med sig ett lammskinn åt vår bebis och även lite kläder i storlek 50, så pyttiga!! Vi var ut och åt middag på Knutstation och sedan åt vi efterrätt här hemma. Gun hade med sig en äppelkaka om var så god!

Förra torsdagen åkte jag med nattåget till Stockholm för att möta mamma på fredag morgon när hon kom med tåget från Falun. VI gick till vårt hotel och lämnade in väskorna och sedan tog vi en sväng på stan och shoppade. Mest blev det kläder till bebisen men även ett par amningströjor till mig och ett par skor. Vi var ute större delen av dagen på fredagen så när som på en timme när jag tog en tupplur på hotellet. Både graviditeten och förkylningen som jag dragit på mig tog ut sin rätt. På kvällen väntade den efterlängtade föreställningen av "Mamma Mia" på Cirkus. Den var jättebra så jag är så glad att vi kom iväg och såg den. Det var lite konstigt att höra alla låtar på svenska till att börja med men man vande sig rätt fort! På lördagen gick vi en sväng till på stan och shoppade lite till innan det var dags att ta tåget hem igen. En kanontrevlig helg var det och inte blev det sämre av att jag fick prata med lillasyster Sheila i Kansas när jag kom hem! Vi hade inte hörts på telefon på länge så det var skoj!

I veckan har jag annars mest jobbat, det har inte blivit så mycket annat. I tisdags kväll var jag, Johan och Gabbe i Sundsvall. Johan fick sin efterlängtade mobil som han inte kan sluta fingra på. Vi var även på bio och såg "Click". Den var inte alls så rolig som jag trodde, jag blev besviken. Jag fick dock en middag på Max och lite goda biopopcorn så en helt misslyckad kväll var det ju inte:).

Idag ringde de från Babyproffsen i Östersund och talade om att det vi beställt hade kommit. Ja, allt utom två saker men de får vi väl klara oss utan så länge. Vi ska åka upp på måndag i nästa vecka när vi är lediga och hämta hem allt. Nästa vecka är fullpackad! Måndag- Östersund, tisdag- föräldrautbildning och jobb, onsdag- MVC, jobb och så kommer mamma på kvällen, torsdag- ultraljud, hämtning av vagn och shopping i Sundsvall, på fredag är det "bara" jobb.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon julkortsinspiration i något galleri!

Jag är lite krasslig!

Jag vaknade i natt och hade lite ont i halsen och det blev bara värre för varje gång jag vaknade och det var många gånger i natt... Har varit hemma under dagen och bara tagit det lugnt och försökt kurera mig. Det är ju typiskt att det ska komma nu när jag på torsdag ska till Stockholm och shoppa med mamma och gå på Mamma Mia. Håll tummarna för att jag blir bättre under de dagar som återstår innan resan. Stackars Marre har dåligt samvete ifall det är hon som smittat mig men hellre en underbar helg med lite halsont efteråt än att inte träffas och umgås alls! Så det så!!

Idag har jag fått två av fyra beställda bröllopskort gjorda. Det känns bra. De andra är på god väg och de ska inte vara klara ännu på ett par veckor. Jag har också gjort klart ett födelsedagskort som jag har beställning på men det hann inte med posten idag utan får postas imorgon.

Imorgon väntar besök på MVC hos både barnmorska och läkare. Rutinkontroll hos BM och förlängd sjukskrivning hos läkaren (hoppas jag i alla fall). Jag hoppas kunna fortsätta jobba halvtid in i oktober, heltid är inte möjligt som jag mår just nu. Imorgon ska jag och Johan också på möte hos chefen för att få lite info. om föäldraledighet etc. Pappa och Gun kommer också på besök imorgon, de stannar dock bara över dagen. Gun ville se magen igen innan den lill* tittar ut. De kommer vid 12 när jag och Johan slutar jobba. Vi blir nog mest hemma under dagen och sedan går vi förmodligen ut och äter middag tillsammans innan de åker hem.

Nu ska jag svara på lite fler samtal och sedan är det dags att gå hem och sova så jag kommer upp imorgon!

Tiden går verkligen fort när man har roligt!!

Nu har Marre åkt hem till Borlänge igen! Helgen har gått så fort så det är inte klokt men så är det ju när man har roligt!

Jag var och hämtade Marre på stationen i fredags och sedan gick vi till Knutstation och åt middag. Just då kändes det ju som vi hade hur mycket tid som helst och att hon typ aldrig skulle åka hem... På kvällen satt vi och pratade lite och la oss i bra tid eftersom Marre var lite krasslig med halsont. Lördag morgon vaknade ganska pigga och redo för en sväng till Östersund. Vi tog en tur på stan där och kikade lite, några små inköp blev det. Lunch åt vi på mysiga Tehuset, grillad panini till mig och smarrig paj till Marre. På eftermiddagen bar det av hemåt igen för att hämta Johan och Idefix och sedan fortsätta till Ljungaverk för middag hos Johans föräldrar. På hemvägen var vi in en sväng hos Emelie och Shirin och hälsade på. När vi äntligen kom hem till Ånge igen hade klockan blivit 21.30 och då åkte pysselsakerna fram. Vi fick lite gjort innan vi (ja i alla fall jag) stupade i säng.

Stora pysseldagen var igår, då fick vi båda en hel del gjort och vi gick knappt utanför dörren. Totalt blev det 5 layouter gjorda för mig under helgen och jag tror Marre fick ihop 6 st. Jag hade hoppats att inspirationen skulle flöda men det gjorde den ju inte tyvärr... Det tar emot att scrappa foton som är mer än ett år gamla när man har andra som ligger och är betydligt nyare. Men first thing's first som det så fint heter! Jag hoppas får lite mer gjort imorgon, bl a tre kort som jag har beställning på.

Innan jag skjutsade Marre till tåget så tog vi oss en sväng i Ånge och kikade lite. Det blev lite te-inköp och klubbor. Lite mer pyssel och en smaskig lunch med pasta och god "röra".

På eftermiddagen när Marre åkt kom Emelie och Shirin hit en sväng på besök. En liten tupplur hann jag också med innan det var dags att åka till jobbet där jag sitter nu. Jag slutar kl 22. Imorgon ska jag nog ta sovmorgon för jag är lite trötter känner jag.

Nu ska jag fortsätta min rundsurfning innan det är dags att gå hem och äta lite popcorn och tacodip! Det är smaskens!


Imorgon kommer Marre, imorgon kommer Marre!!!

Imorgon kommer äntligen Marre på besök!!! Det är två månader sedan vi planerade det och nu är det äntligen dags!! Det ska bli så skoj! Jag har stora amibitioner att få en massa scrappat nu när hon är här! Håll tummarna för det! Hon stannar ända tills måndag em så lite borde jag kunna få gjort!

Idag har vi haft ännu en träff med vårt medarbetarskapsjox på jobbet. Det var inte så illa som jag tänkt mig utan gick helt ok. Jobbet bjöd på lunch efteråt och det är ju alltid trevligt! 

Här hemma har jag städat idag, så mycket annat har jag inte gjort. Känner av fogarna en del så man är lite seg i kroppen. Ska ta och lägga mig i soffan och kika på lite tv tror jag.

Te och tända ljus-premiär!

Idag har jag officiellt börjat hösten. Det har regnat större delen av dagen och inte varit så varmt så det var en perfekt kväll för te och tända ljus! Jag har smakat det nya teet som jag köpte i en liten söt affär här i Ånge för ett par veckor sedan. Smaken är jordgubb och fläder och det var inte alls dumt. Jag har tänt mitt stora Yankee candleljus med doften Caribbean Fruit. Mumma!! Jag har fortfarande flera stora ljus kvar från vår USA-resa 2004 och tur är väl det för här hemma är de ju så dyra! Johan har nog fortfarande inte fattat att alla ljusen kom hem hela i resväskan. Han var lite brydd när jag packade ner de bland alla kläder.

Jag har varit ledig idag och inte gjort så mycket. Fogarna har bråkat mycket idag så jag har mest tagit det lugnt. Har i alla fall försökt få lite ordning på mina scrapsaker som jag har haft över hela lägenheten. Nu börjar de samlas inne i datarummet där de ska vara, i alla fall när de inte används. Jag måste ju se till att lägenheten ser respektabel ut nu när Marre kommer på besök till helgen. Det är ju första gången hon hälsar på oss i denna lägeheten. Hon kommer på fredag kväll och stannar ända till måndag eftermiddag! Jag längtar!! Håll tummarna för att jag får en massa scrappat och kortmakat under helgen! Jag har beställningar på 4 bröllopskort och ett födelsedagskort så jag har att göra!

Nu ska jag ta mig ett par mackor och gå och lägga mig och läsa. Jag och Johan har högläsning för varandra, vi läser David Eddings Sagan om Belgarion för tillfället. MYYYS!

Jag vill också vara på mässa!

Nu i helgen är det stor scrap och stämpelmässa i Göteborg och där vill jag också vara... Tyvärr så fick jag ju inte ledigt från jobbet så jag blev hemma. Ser fram emot när alla företag kommer hem igen och börjar lägga upp sina nyheter i alla webshoppar! Jag har redan sett ut alltför många stämplar som jag vill ha:).

Inte så mycket annat att berätta tyvärr. Jag har mest jobbat i veckan, gjort lite julkort och julklappsadresser som jag hoppas kunna sälja. Vi får väl se hur det går! Idag skulle vi varit hos svärföräldrarna på middag men det var båda sjuka så det blev inget med det.

Igår kom nya hÄnglarna med posten, ursöta som vanligt. De är monterade och redo att användas. Ev. ska jag prova de lite ikväll. Svampsyskonen är nog mina favvisar, de är verkligen underbart söta! Jag hoppas kunna göra en massa söta höstkort med de. Jag har även beställt extra paketet med Halloween-stämplar.

Nu ska jag och Johan ut och motionera lite och sedan väntar sista avsnittet av Amazing Race på 5:an om en timme.