Jag har scrappat!!

Kan ni tänka er att jag har scrappat! Så länge som jag har pratat om det och nu har jag äntligen gjort det. Vad jag har saknat det! Jag bara njuter när jag sitter vid köksbordet med en massa foton, papper och dekorationer. Jag har inte scrappat sedan ScrapRooms cyber crop i höstas så det var ju verkligen på tiden!

image68


image69


image70


image71


image72


image73



image74

Ett par av layouterna är lika varandra och det är för att en ska vi ha i familjealbumet och en ska Hampus få ha i sitt eget album. Det är ju lite si och så med scanningen också men det får duga för jag orkar inte fota de.

Om några minuter så kommer mamma med tåget till Ånge. Hon ska vara här tills på söndag. Imorgon ska vi till Sundsvall och shoppa, det ska bli skoj. Jag har en lååång lista.

Målningen i hallen är klar nu, det blev klart förra onsdagen. Färgen är kanon men jobbet kunde gjorts bättre, tyvärr. Men, men vi ska ju inte bo här för evigt. Jag skulle gärna flytta till hus om det nu fanns några att köpa men det gär det inte i Ånge.

Nu ska jag fixa det sista inför mammas ankomst!

Vi ska få hallen ommålad!

Nu har jag äntligen pratat med hyresvärden om att få ommålat i hallen och imorgon är det dags... Jag pratade med honom igår och igår eftermiddag ringde han och sa att imorgon kommer de så kl 8 imorgon bitti är det jag som står vid färghandeln för att välja färg. Jag har tänkt mig någon beige nyans, vi får se vad det kan bli! Ser fram emot att få det gjort! Ska köpa lite nytt också, klädhängare t ex. Ska hänga upp ett par ramar som vi fick när vi gifte oss men som jag fortfarande inte fått upp på väggen. Skoj!!

Igår fyllde Johans syster Emelie 20 rå så vi var där och fikade men någon present skulle hon inte ha, den vill hon vänta med tills i sommar när hon och hennes man ska fira sina födelsedagar med grillfest.

Det har varit ganska lugnt sedan sist... Vi var i Kilafors några dagar under påsk och det var skönt. På påskafton var det fullt hus med bl a två av Guns barn med familjer. Vi åt påskmiddag tillsammans. På söndagen var jag och Johan ute och gick en timme och sedan bytte pappa bromsbelägg åt oss och på eftermiddagen körde ve hem till Ånge igen. Veckan har varit lugn och skön. I onsdags var vi i Sundsvall på sjukhuset, Johan skulle äntligen få operera sitt ena nageltrång som har trilskats fram och tillbaka i flera år. I torsdags var jag hem till en arbetskompis och åt lunch och pratade en massa, det var trevligt! Fredagen bestod av tvätt och städning, inte så skoj men nödvändigt och skönt när det är klart!

Veckan som kommer består förhoppningsvis av sång och lite träning nu när påskledigheten är över. På torsdag ska jag på klädparty hos en arbetskompis. Det är en annan arbetskompis som håller i det. Kläderna kommer från
Me&I. Det ska bli skoj!

Glad påsk!!

Glad påsk på er alla där ute! Vad ska ni hitta på i helgen mån tro? Jag och familjen ska åka till Kilafors imorgon eftermiddag när Johan slutat jobba. Pappas sambo Gun har stuga strax utanför Kilafors så där ska vi vara över helgen. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng. På lördag kommer vi ha huset fullt för då kommer två av Guns döttrar med familjer. Vi kommer hem igen på söndag eftersom Johan ska börja jobba igen på måndag morgon.

Idag ska vi åka och tvätta bilen när Johan jobbat klart. Det är så välbehövligt trots att det inte var så länge sedan vi gjorde det sist. Vår bil står alldeles bredvid vägen och nu när det är torrt ute så blir den så dammig av allt grus som ligger på vägen. Jag törs inte komma ner med den så där till pappa... Han skulle bli chockskadad.

Igår pysslade jag lite, 3 kort blev det. Johans mamma hade beställt två och så gjorde jag en dublett av det ena. Det är bra att ha så jag kan visa upp något på Hemvändardagen i sommar. Nu har jag anmält mig!!

Här kommer ena kortet:

image66
Jag har kortliftat ett kort som duktiga
Marie gjort.

Idag har jag flyttat in i min nygamla skötväska som jag vann i höstas. Jag har försökt sälja den men det har inte gått så bra så nu ska jag prova att använda den och se om jag trivs med den. Kommer ni ihåg den fulsnygga väskan?

image67

Ha en trevlig helg! Nu ska jag gå och stämpla lite!

Nu har jag bestämt mig!

Jag ska vara med på Hemvändardagen här i Ånge och visa upp mitt "hantverk", dvs kortmakeri och scrapbooking. Det ska bli jättekul, jag ska maila och anmäla mig idag!!

Igår kom fotona på Hampus som vi tog på Polarn och Pyret i Sundsvall för 1.5 vecka sedan. De blev så bra!! Jag önskar jag kunde lägga ut de här men jag vet inte hur det funkar med copright... Det är väl bäst att låta bli så man inte hamnar i blåsväder. Hur som helst så är de SÅÅ fina, jag är så glad att de blev så bra. Nu ska vi bara bestämma vilka foton som vi ska köpa.

Nu ska jag väcka Hampus och sedan gå och handla!

Glöm inte att titta på fotona på sötingen i inlägget nedan!

Massa foton!

Nu har det gått typ en vecka sedan sist... Igen!! Jag fattar inte vart tiden tar vägen, det har jag också sagt förut men det gäller fortfarande.

Tänkte jag skulle ladda upp lite foton här idag på Hampestamp så jag börjar med det. Så här såg det ut förra helgen när vi provade puré för första gången. Då var det puré på potatis och palsternacka, sedan dess har vi hunnit med banan och broccolipuré också. Tro det eller ej men det var broccolin som gått bäst... Urk säger jag men det passade tydligen den lille grabben. Imorgon väntar majs och potatispuré! Smaskens va?? :)

image61

image59

image60

image62

image63


image64
Här är ett kort på vår goding när han sover och ligger och ler, visst är han fin?

Förra söndagen kom Marre och Calle hem från Malaysia och i fredags landade ett stort paket i vår postlåda. Det innehöll en massa skoj som ni ser på bilden nedan! Tröja och pin till mig från Hard Rock till min samling, scraptidning och sött bokmärke till moi, magnet till Johan och ursöt t-shirt och strumpor till Hampus från Marres och min favvo-affär, GAP! Vilken fin vän som handlar till en när hon är borta!!
image65

Imorgon hoppas jag några av
Kortmakarens filurer kommer med posten. Söta vännen, Eva-Lena, inhandlade de på mässan i helgen. Tänk den som bodde närmare Göteborg och kunde gå på mässa. Det vore skoj! Kanske kan jag komma iväg nästa vår.

I fredags var jag och Hampus i Jämtland, i Albacken närmare bestämt och hälsade på Li, Oskar och Ture som bor där. Det var en jättetrevlig dag! Helgen annars har gått i sakta mak, Johan har jobbat. Min svägerska Emelie med dotter var här i lördags men annars har det varit lugnt.