Snart midsommar!

Ja så var det midsommarafton imorgon. Undra om det blir fortsatt regn eller om det kommer lite sol? Sol hade ju varit trevligt, vi har knappt sett den de senaste två veckorna.

Här hemma har det inte hänt så mycket sedan sist. Vi har målat lite mer trädgårdsmöbler, vi har målat färdigt taket i Hampus rum och börjar riva tapeter. Ev. hinner vi spackla imorgon kväll och sedan tapetsera på söndag när vi lånat ut Hampus till svärföräldrarna hela dagen. Hoppas det, det vore skönt att känna att man kommer någonstans. Pyssel och fix finns det gott om, jag har några lådor/kassar som inte packats upp ännu. Målet är att det i alla fall blir gjort innan jag börjar jobba igen.

Ska fota lite här hemma också och lägga in före och efter bilder här. Det blir ju som det ser ut här just nu sedan kommer fler efter bilder när vi tapetserat och grejat.

Imorgon är det ju som sagt midsommarafton. Vi ska fira med Johans familj, det blir en tur till Alnö och en mysig restaurang där. På kvällen ska vi äta jordgubbar hos Johan syster så det blir en lugn och skön dag förhoppningsvis.

Trevlig midsommar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback