Jag vill ha:

Jag är så sugen på en massa nya QuicKutz-saker!!!

Dessa små sötingar vore inte helt fel:
Ufon

Inte heller detta alfabet vore dumt:

Maddie Anne
En sådan häringa grunka vore verkligen kanon:

Revolution

Och gärna då med detta alfabet till:

Spicy Chicken

Jag ser pengarna fladdra iväg... Jag ska nog köpa mig en trisslott idag och se om jag har tur att vinna lite pengar. Jag vet ju folk som vunnit flera tusenlappar så det är ju inte omöjligt!

Johan ska jobba ikväll, 15.45-22.15 så jag och Hampus blir ensamma hemma. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Kanske är det något på tv som vi kan se. Hittills idag har vi bara varit hemma men strax ska vi ge oss ut och gå med Johan till jobbet och sedan fortsätta runt Forsön. En 5km promenad får duga idag när det är -7C ute.

Ha en trevlig helg!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen från vår lilla tripp till Falun dit vi åkte i torsdags i förra veckan. Det var skoj att komma bort ett tag men skönt att vara hemma igen så klart!

Vi hade fullt upp när vi var i Falun. I fredags morse var jag bokad på en helkroppsmassage som jag fått av mamma i present. Det var hur skönt som helst! Shoppade lite på dagen med mamma och med Hampus i vagnen. Ett par nya jeans och ett par stövlar blev det bl a. På fredagseftermiddagen åkte jag, Johan och Hampus till Marre och Calle i Borlänge för att äta middag. Det var jättetrevligt. Det var första gången de såg Hampus och jag tror nog att de blev lite kära:). I lördags åkte vi till Gävle och satte Johan på tåget hem då han skull hem och jobba på söndagen. Jag stannade i Hofors på vägen tillbaka till Falun för att äta middag med pappa och Gun. I söndags åkte jag tillbaka till Hofors och träffade min kusin och faster innan jag åkte till pappa igen för att fira hans födelsedag. I måndags var jag och hälsade på på mitt gamla jobb på hemtjänsten. Jag träffade tre tjejer som jag jobbade med så det var jättekul! På eftermiddagen mötte jag Marre på Kupolen och så gick vi där och tittade och handlade lite. I tisdags körde vi tillbaka till Ånge. Det var fullt upp under hela vår vistelse, inte så konstigt när vi inte varit nere på länge. Det blir inte så ofta. Får mamma bestämma så kommer vi att vara där väldigt ofta, hon är så kär i vår Hampe-stamp!

Nu ska jag gå ut med hunden och sedan sova!

Almanacka

Almanacka

En enkel kalender har jag gjort, eller rättare sagt två, en till mamma och en till pappa. Ursprungsidén kommer från en kalender som
Jenny gjorde inför år 2006.

Jag har använt papper från Chatterbox som grund och fäst foton på det. Texten och siffrorna är QK Katie Classic, tagsen och hjärtanen är också QK. Upphängningsanordning är loopy brads från Karen Foster. Den lilla almanackan kommer från en bokhandel. Allt är sedan fäst på en bit kartong.

En ny utmaning!

Jag hittade en ny utmaning i Momas blogg.

 1. Hur ofta bloggar du?
  När jag kan, ibland flera gånger i veckan och ibland inte på ett par veckor.
 2. Varför började du blogga?
  Kul att ha och kunna gå tillbaka och läst och för att vänner och bekanta ska kunna gå in och läsa vad som händer med mig och familjen.
 3. Hur länge har du hållit på?
  Sedan april 2006.
 4. Kan du tänka dig att du bloggar fortfarande om tre år?
  Ja det tror jag nog, hoppas det i alla fall. 
 5. Vad vad skriver du helst om?
  Vad som händer i mitt liv och med familjen, lägger även ut kort och layouter som jag gjort.
 6. Hur många bloggar läser du?
  Många, många!
 7. Har du skaffat dig nya vänner/bekanta via bloggar?
  Nej, det har jag inte, inte ännu i alla fall. 
 8. Dina favortbloggar som handlar om eller skrivs av scrappare?
  Marie- [maraij-blågg] , Lindzis scrapblogg och Lindas- muhrenssida. Underbara bloggar med mycket inspiration.
 9. Dina favoritbloggar som inte handlar om eller skrivs av scrappare?
  Som det är nu så läser jag bara scrapbloggar och stämpelbloggar...
 10. Lämnar du alltid avtryck efter du läst någons blogg?
  Nä, tyvärr inte. Jag ska försöka att bättra mig eftersom jag vet hur kul det är att få kommentarer.

Någon som känner sig utmanad??

Jag har ytterligare en liten utmaning till mina läsare: Snälla, lämna en kommentar så jag vet vilka som läst och kan komma och hälsa på hos er. Jag vet ju en del av er som är här och läser titt som tätt, lämna kommentar ni också!! Tusen tack på förhand!!

Nu ska jag sova!!


Mina julklappsstämplar!

Här kommer några av de stämplar som jag fick från USA-familjen i julklapp. Den översta är så bra tycker jag. Tänk Bjällerklang och sjung denna texten! :)

Julklappsstämplar från USA

Stämplarna kommer från ett företag i USA som heter Repeat Impressions.

Äntligen!

Äntligen har jag lite tid att sätta mig ner här mer än ett par minuter... Hampus sover hoppas jag och Johan är på väg i säng. Själv har jag lite att dona med innan jag ska sova.

Allt är bra här hemma. Jag är förkyld och har så varit sedan i söndags men nu känner jag mig äntligen bättre. Hampus har klarat sig från det ännu så länge men Johan är lite krasslig istället. Han får vila upp sig i helgen när han är ledig.

Hampus bara växer och mår bra. Jag var på BVC i förra veckan och då vägde han 5.5kg och var 61cm lång. Han är så mysig och rolig, det händer saker varje dag. På nätterna har han fullt upp med att vända sig 180 grader så han vaknar med huvudet i fotändan på sängen, busen vår!

Familjen på nyår
Familjen Lindbom på nyårsafton.

Vår lilla trötta tomte!
Vår lilla tomte.

Mysisar
Myskompisarna.

Jag ser fram emot att pyssla, har tänkt börja lite smått men det har inte blivit av ännu. Får ta tag i det när jag är frisk. Idag beställde jag över 200 foton så nog finns det att göra, jag har ju en hel de oscrappat redan här hemma. Jag ser fram emot att scrappa foton med Hampus på!! Jag har även planer på att börja göra lite julkort redan nu så jag slipper stressen på slutet. Jag vet att många är döless på julkort nu men jag gjorde ju nästan inga till julen som var så jag ser bara fram emot det. Jag har också två kalenderprojekt på G, en till mamma och en till pappa. De ska vara klara tills jag och Johan åker till Falun om en vecka. Håll tummarna för det är ni snälla.

Jag vill shoppa!! För en gångs skull gäller det inte scrapsaker (ja ok, lite sånt vill jag också ha men det återkommer jag till). Jag vill ha nya kläder!!! Jag har 1.1kg kvar av graviditetskilona nu men ska ju ner 10-15kg till så ännu är det ju ingen idé att handla men något nytt vore ju skoj! Jag känner mig urtråkig och bara blä för tillfället. En del mammor på BVC är ju så hippa och snygga så man blir mörkrädd...

Sedan var det lite scrapshopping ja... Helst vill jag ha nya QK Revolution men det kan jag ju glömma för tillfället. Däremot kanske jag kan ha råd med några fina knappar som jag suktat efter ett bra tag:
http://shop.lifetimemoments.com/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=buttons Visst är de underbara!! Tyvärr så är de alltid slut på LM när jag kikar där. Är det någon som vet något annat ställe som kan tänkas ha de i lager, helst i Sverige men utomlands funkar också.

Nu ska jag gå ut med Idefix och sedan surfa en sväng innan sängen väntar!

Sov gott!

Nyårsutmaning!

5 saker som jag vill ska hända under 2007:

*Att familj och vänner får vara friska och krya.
*Komma igång och scrappa och kortmaka igen.
*Motionera mer och äta bättre (förhoppningsvis = viktminskning).
*Hitta ett nytt jobb,
*Vinna en storvinst.