Inget hus ännu...

Än har det inte blivit något husköp. Vi bestämde oss för att inte gå vidare med huset som jag nämnde i förra inlägget. Vi har dock varit hos banken och där är allt grönt så det är skönt:). Det fanns ett nytt hus ute på Hemnet idag när jag kikade men det är inte aktuellt, bara 89m2. Det är ju mindre än vad vi har nu, lägenheten är ju på 101.

I söndags hade vi dop för Hampus. Det var superfint väder och allt gick jättebra. Hampus var så nöjd och glad hela ceremonin igenom. Han var lite brydd när han fick vatten på huvudet men det var allt. Vi hade buffé i församlingshemmet efteråt och jag tror att det var uppskattat. Det verkade så i alla fall. Goa vännen Marre och hennes Calle kom i lördags. Marre sjöng på dopet och hon är även Hampus godmor. Tyvärr åkte jag på någon sorts maginfulensa/infektion så mig såg man inte mycket av i lördags. Jag låg mest och sov. Frossa hade jag också och feber på 38.8. Det var länge sedan jag hade feber! Jag var i alla fall bättre i söndags så jag kunde vara med på dopet och under buffén även om jag inte kunde äta så mycket. Helt bra är jag fortfarande inte. Jag vet inte vad det är som jag åkt på...

Jag har i alla fall kortmakat lite i veckan, några beställningskort och några som jag ska ha med på Hemvändardagen när jag ska visa upp mitt hantverk. Måste verkligen sätta fart med korten så jag har något att visa upp!

Detta kortet är ett beställningskort åt en kompis mamma som fyller 60 år idag.

image92

Nu ska jag sova!

Vi har tittat på hus...

Tre hus har vi tittat på totalt nu, två i Ånge och ett 5km utanför. Det vi tittade på måndags är helt klart det bästa. Det finns här. Det ser inte så roligt ut på utsidan men insidan var mysig. Det finns massa roliga små detaljer! Vi har så gott som bestämt oss för att lägga ett bud. Ska till banken på måndag och höra vad de säger!!!! Spännande!

I måndags träffade jag lilla Frida för första gången. Hon kom ju till världen i söndags. Hon vägde 3630gr och var 49cm lång. Lill-pluttan! Så här ser hon ut:

image86

Hampus växer och blir stor. Sist vi var på BVC var han 71.7cm lång och vägde 8400gr. Han rullar och far runt, han tar sig bakåt när han ligger på mage och runt går bra. Framåt är värre men det går det också, sakta. Han övar på att ställa sig på alla fyra så det dröjer nog inte länge förrän han kryper. Går gör han om man håller honom i händerna. Han blev 7 månader i söndags. Här kommer några foton på honom:

image87

image88

image89

image90

image91

Nu har jag börjat sätta copyrightmärken på mina foton som jag lägger upp här. Jag har läst om några vars bilder blivt "stulna". Nu ska det väl vara lite svårare hoppas jag. Jag fick däremot inte till c:t med ring runt som det ska vara, Photoshop var inte samarbetsvilligt när jag höll på.

Nu ska jag gå och sova, man vet ju aldrig när man måste upp...

Mer student...

...fast en pojke denna gången!

image84

Papper från Bazzill och Chatterbox. Blommorna är massakerade ljusmanchetter. Studentstämpeln kommer från Magnolia och texten från Kortmakaren.


Nu är min andra guddotter född!

Idag kom Frida till världen! Dotter till Johans syster Emelie och hennes make Mohammad. Kl 13.20 tittade hon ut. Jag har ingen vikt eller längd ännu men det kommer! De skulle få komma hem ikväll. Undra om man kan kika dit en snabbis och titta lite på underverket??

Studentkort!

image83

Papper från Bazzill och Chatterbox. Blommor och brads från MM. Stämplar från Magnolia. Tjejen är färglagd med twinklings. Matilda är QK Olivia.

Idag har jag gjort två studentkort som jag har beställning på. De blev likadana, de ska till helt olika ställen så då tänkte jag att det får gå bra med lika kort. Den rätta känslan ville inte riktigt infinna sig så det tog ett tag att få de klara men nu är jag nöjd. Egentligen vill jag pyssla lite till men maken har tråkigt så jag får nog vara lite social istället.

Vi har kommit hem från Falun nu. Det var en trevlig resa!! Jag träffade Marre-vännen vid två olika tillfällen, jag var på massage, jag besökte
Pappersvinden och så beställde jag nya glasögon. Det blev lite handlat på Pappersvinden, dock inte så mycket som jag hade hoppats på men men... Mina glasögon har mamma med sig när hon kommer på fredag. Hon kommer upp för Hampus dop som är den 10/6. Det ska bli skönt att det blir av!

Igår var jag och handlade inför dopet med svärmor Jeanette. Vi hade en trevlig dag i Östersund med Hampus.

Nu ska jag se vad Johan vill hitta på, kommer han inte på något så blir det nog lite mer kortmakeri tror jag.