Pictures of Hampus (and one of Idefix too).

image141
Hampus raiding Grandma's fridge.

image142

image143
Idefix on top of my handmade Christmas cards...

image144
Hampus is already wanting to play hide and seek.

image145
The birthday boy, opening his big present from Grandpa Jan.

image146

image147
It's a Winnie the Pooh car!

image150
Hampus and one of his two cakes, shortly after this picture was taken he decided to poke his tiny fingers into the cake. The result of that you can see in the picture below!

image149

Några askar, modell äldre!

Här kommer några "gamla" tändsticksaskar som jag inte tror att jag laddat upp här innan. Håll till godo! De översta tre är dekorerade med stämpelmotiv från hÄnglar (mina favvisar). Den sista är dekorerad med QK-hjärtan til en utmaning på SR som de hade på en crop.

image136

image137

image138

image140

Läget är under kontroll i Ånge. Jag har varit hemma sjuk i två dagar men jag hoppas kunna jobba igen på fredag. Jag har åkt på samma skit (ursäkta uttrycket) som inför Hampus dop. Det är ju inte den bästa tiden att vara sjuk, jag hade verkligen behövt vara på jobbet och öva med David men det är inte så mycket att göra åt. Jag mår i alla fall mycket bättre idag än igår så fredag borde jag kunna jobba om det fortsätter åt detta hållet.

Förra veckan var vår första i Ängelholm. Vi har hamnat i en bra grupp (med ett par undantag) med bra lärare så det känns jättebra! Vi bodde på ett litet mysigt hotel som heter
Lilton. På söndag bär det av igen och då är det tre veckor på bortaplan som gäller men jag kommer ju att åka hem på helgerna för att träffa familjen. Jag håller på att pyssla ihop några tändsticksaskar och ett par kort att ta med mig för Kia var intresserad av att köpa och förhoppningsvis kan någon annan också vara det!

Nu ska jag sova!!

Me again!

Nu var det ett tag sedan sist, jag har inte tagit mig tid att sitta här vid datorn länge nog för att knåpa ihop ett inlägg. Det har hänt en del sedan sist, nu måste jag bara komma ihåg vad...

Den 29/10 började jag mitt jobb/utbildning till trafikledare. Jag har en handledare som heter David och som är kanon. Jag har fått en massa trevliga arbetskamrater, stämningen på jobbet är härlig och allt känns så bra! Vi har varit ute på några fieldtrips till bl a Sundsvall, Östersund och Härnösand och så har vi suttit med vid panelen där vi (förhoppningsvis) kommer att arbeta själva så småningom.

Förra helgen var mamma här några dagar för att träffa oss och fira Hampus 1-årsdag. Vi hade kalas med familjen på lördagen och på söndagen hade vi barnkalas med 3 av Hampus små kompisar. Allt gick jättebra och Hampus fick många fina presenter.

Nu är andra jobbveckan till ända och det är ju lite skönt. På söndag bär det av till Ängelholm för att vara på Järnvägsskolan i en vecka. Det ska bli kul!

Ikväll har jag och Johan varit i Sundsvall på bio och sett "Heartbreak Kid", den var rolig.

Ha en trevlig helg!