I morgon börjar jag på nya jobbet!!

Det är spännande och jag är inte alls nervös som jag trodde att jag skulle vara. Åsa och jag har bestämt träff utanför så kan vi gå in tillsammans och det känns bra! Återkommer med rapport i veckan.

Igår gick jag model för Cityshopen här i Ånge. Det var så kul!! Lite nervös hann jag bli innan jag skulle gå in första gången  men sedan gick det jättebra! 5 ombyten blev det till slut. Det kändes lite märkligt när man skulle posera men det gick det med. Jag fick mycket beröm och det var ju så klart kul! Ska till Katja på fredag och se om hon har något kvar av det som jag visade för ett par saker vill jag gärna köpa!

I torsdags var vi i Sundsvall och handlade lite, ett par saker till Hamus för han fyller ju ett år på lördag i nästa vecka, lite mat och ett par andra saker. Det var mysigt att komma ut en sväng. I fredags var Johans mamma och pappa här och åt middag, det var trevligt!

LIte pyssel har det blivit också men inget att visa upp här. Får se om det blir något gjort här i veckan! :)

Nu har jag gjort sista dagen på SJ!

Idag var min sista arbetsdag på SJ, det känns bra! Jag trodde nog att det skulle vara lite mer ledsamt än det är. Jag har ju ändå varit där i 7 år och jag har ju trivts jättebra! Kommer absolut inte att sakna jobbet i sig men många goa arbetskamrater kommer jag att sakna! På måndag börjar jag nya jobbet på Banverket, det ska bli spännande!

I lördags var jag på 1-årskalas för Albin! Hampus fick tyvärr inte följa med för han var förkyld och snorig. Mysigt med kalas var det i alla fall.

Imorgon ska vi till Sundsvall och handla några saker till Hampus till födelsedagen. Vi hade planerat att åka till Stockholm imorgon över dagen men det blev tyvärr inte av...

Inte så mycket annat att berätta för tillfället... Jag återkommer!

Megamycket träningsvärk!!

Jag har grymt mycket träningsvärk!! Igår kom vår extradosa till Wii:n så vi kan boxas mot varandra, jag och Johan. Det gjorde vi alltså igår i kanske 60 minuter och nu har jag sådan elak träningsvärk i armarna och bröstmusklerna. Det har bara blivit värre under dagen. Jag tänkte försöka med ett till pass ikväll för att se om värken blir bättre, det brukar ju kunna bli det om man tränar lite mer.

Det är rätt sjukt egentligen att man kan ha sådan här träningsvärk efter att ha spelat tv-spel... Det är tur att ingen ser oss för vi ser nog ut som två idioter som står och boxas med blicken riktad mot tv:n för att se var slagen tar på motståndaren.

Del 2 av Ånges next top model och nytt kontokort!

Nu ska jag ge mig på att uppdatera detta inlägg igen eftersom det inte funkade igår. Jag hoppas på bättre tur nu!

Jag har blivit tillfrågad av min kompis Katja om jag vill gå modell för hennes affär på en tjejdag på Medborgarhuset här i Ånge den 29/10. Det ska bli jättekul! Jag har aldrig haft några modelldrömmar och har fortfarande inte men det ska bli lite kul i alla fall! Jag ska till Katja och prova kläder den 22:a, håll tummarna för att vi hittar något som passar!

Min bank erbjuder att man kan få ett kontokort med ett foto på. Jag har tänkt på det ett längre tag nu men inte kommit till skott. I förra veckan betställde jag ett och i tisdags kom det! jag har världens finaste kontokort för jag har nämligen en bild på Hampus på det! :)

Igår ringde Åsa som jag och Marre var hos på Me&I-party för några veckor sedan! Kläderna har kommit så jag ska dit och hämta de i helgen! Kul!! Jag hoppas mina råååååååsa velourbyxor passar på längden! För er som inte sett mig i verkligenheten så kan jag tala om att jag har giraffben, jag är 183cm lång och det mesta är ben.

Kommer inte ihåg vad mer jag skrev om igår så det får bli så här. Nu måste jag jobba lite...

Ånges next top model och nytt kontokort!

Jag har precis suttit och skrivit ett långt inlägg som bara försvann så nu struntar jag i det här!


Ny soffa och några kort!

image133

Här är vår nya soffa!! Vi fick hem den i torsdags och vi är så nöjda! Mattan ska bort och så småningom även bordet som inte riktigt passar in längre.

Jag har gjort ett par kort idag på förmiddagen. De är till förmån för bröstcancerfonden. Pyssel.net har en insamling precis som förra året och jag tänkte sälja kort och ev. tändsticksaskar och sedan skänka pengarna till Pyssels insamling. Pyssel.net ordnar nu under oktober månad flera auktioner där vinstpengarna går till bröstcancerfonden. Det finns mycket fint så gå in och kika! Är man inte eller vill man inte bli medlem så kan man i alla fall bjuda på auktionerna via mail.

image134

image135Mörkt och dystert...

...är det i Ånge idag! Det är alldeles mörkt och regnet öser ner. Blä!! Till råga på allt så sitter jag på jobbet, så mycket mer mörkt och dystert kan det inte bli!

Vi har varit i Falun sedan jag skrev sist. Vi åkte i torsdags och kom hem i lördags. Det blev en intensiv resa, mycket att göra på kort tid. I fredags morse var jag på massage, var sedan hem till mamma och hämtade Hampus och åkte tillbaka till stan för att möta mamma och shoppa lite. På shoppingslistan stod skor till Hampus, vinterjacka till mig, lite pysselsaker från
Pappersvinden, lite mat och inte så mycket annat tror jag.

Det blev lite papper från Pappersvinden och ett chipboardalbum i form av en bil. De hade sämre sortiment nu tyckte jag än när jag och Marre var där i maj. Det kanske var en tillfällighet.

Familjen LIndbom kan för tillfället kallas familjen Krasslig. Hampus är supersnorig, febrig och hostar massa slem. Johan är  och har ledvärk och jag har lite ont i halsen. Det är dock inte så illa att jag måste stanna hemma från jobbet.

På onsdag ska jag till Folktandvården för att få information ang. Hampus. Det ska bli lite intressant. Annars har jag inte så mycket inplanerat i veckan, det är mest jobb, jobb och jobb. Ev. blir det bio på fredag kväll men det beror på hur familjen mår.