Bilstol inhandlad!

Idag har vi varit i Sundsvall och köpt bilstol till Hampus, det blev en BeSafe iZi Kid. Jag tror att vi kommer bli jättenöjda med den. Hampus sitte bra i den och kan ha den förhoppningsvis till han blir 4 år om han inte blir jättelång så vi måste vända honom framåt. Troligen så blir han ju lång eftersom han har två långskånkar till föräldrar att brås på.

Så här ser stolen ut (bild lånad från www.besafe.se):


Det blev några andra små inköp också, tyvärr inte allt som vi tänkt. Vi var på jakt efter ett par födelsedagspresenter till Hampus men det blev inga inköp där. Vi har hittat en gungälg som vi tänkte köpa och en bilmatta.

Nu ska jag gå hem från jobbet!

Mys-helg!

Jag har verkligen haft en kanonhelg!! I fredags fick vi besök av allra bästaste vännen Marre och hennes pojkvän Calle. Vi har haft en jättemysig helg med pyssel, promenad, god mat, massa prat, popcorn och ett par Harry Potter-filmer. Marre har scrappat 4 sidor och jag har gjort klart alla mina 40 julkort så när som på att klistra in fotot som ska vara med och skriva namn och adress på kuverten. Det känns så skönt att ha kommit så långt!! Bild på de kommer här så småningom.

Nu är det ny vecka och jag är tillbaka på jobbet. Det känns lite segt men det får väl gå. Ikväll slutar jag kl 22 och där hemma väntar Johan förhoppningsvis med lite te och kvällsmacka medan vi tittar på dagens Idol.

Jag har varit väldigt produktiv idag. Jag har dammsugit och torkat golven på nerevåningen, diskat, tvättat och vikt tvätt, varit på bokhandeln och köpt nya fotofix. Jag har varit och handlat mat och varit och slängt en massa tidningar, glasburkar och pantat flaskor och burkar. Jag känner mig så duktig. :)

Imorgon åker vi till Sundsvall för att titta och förhoppningsvis köpa ny bilstol åt Hampus, den vi har börjar bli aningens liten. Vi ska åka till Falun på torsdag och då vore det nog skönt med en större stol med mer plats när det är långresa på G. Mamma har bokat in en massage till mig på fredag morgon hos en massös som jag har varit hos två gånger förut, det ska bli jätteskönt! Har jag lite tur så kanske jag och Marre ska ses en snabbis på
Pappersvinden också efter massagen om deras bil blir kvar i tid. Annars får jag dra med mamma dit en sväng. Jag ska passa på att titta på en vinterjacka till mig, vinterskor till Hampus och lite småplock. Vi kommer tillbaka till Ånge igen på lördag kväll för på söndag ska jag jobba.

Vi har haft skönt väder i Ånge idag, ingen sol tyvärr men varmt. När jag gick till jobbet vid 17.30 var det 17 grader ute!

Ha en bra vecka!

Jag är inne i ett stim...

Ett pysselstim vill säga!! I förrgår satt jag och gjorde julkort som min morbror beställt så nu är de klara. Igår började jag med våra julkort. Jag har räknat på att vi behöver ca 40 julkort så det var bara att sätta igång. Jag har bigat 31 kort ännu så länge och de är i varierande "färdighetsgrad". Det känns så bra att ha kommit igång!! Imorgon kväll måste jag ta tag i stämplandet så det blir några motiv på korten, det kan ju vara trevligt:).

Ikväll ska jag och Johan gå på bio och se The Bourne Identity (jag tror den nya filmen heter så...). Jag jobbar fram till 15 men hoppas få kompa några timmar så jag hinner hem och sova en sväng. Jag har varit uppe sedan 05.20 och jag vill ju inte somna i filmen. Ser fram emot middag på Subway och poppisar! Smask!!

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Hampus och jag ska iväg på minisjung på förmiddagen och sedan hem till en arbetskompis på eftermiddagen och umgås lite.

Mina cybercrop-bidrag!

Här kommer mina sidor som jag gjorde i lördags. Först kommer de som jag tävlar med och sedan den som jag gjorde utom tävlan.

image121

image122

image123

image125

image126

image127

image128

Ett kort gjorde jag också men det kommer senare, födelsedagsbarnet fyller först på tisdag och det kan tänkas att hon kollar här då och då så jag vill inte chansa.

Jag har cybercroppat!

I lördags var det cybercrop på ScrapRoom. Det var länge sedan jag scrappade så mycket! Jag gjorde 6 layouter varav 5 till utmaningar och så ett kort till en utmaning. De kommer här så småningom. Det var jättekul att scrappa, kul att få så mycket gjort! Jag höll på i stort sett hela dagen.

Annars har det väl inte så mycket! Vår hemtelefon funderar inte sedan torsdagen i förra veckan. De har kopplat fel någonstans så det går inte att ringa till oss på vårt nummer men däremot så ringer det på vår telefon när de ringer ett helt annat nummer... Då ringer det både hemma hos oss och hos de som har de numret. Skitmysko!! Ringer vi ut så ser det ut som vi ringer från det andra numret och inte vårt eget. Det hela skulle enligt Telia vara fixat igår men det var det inte så nu hoppas jag på idag annars får jag ringa de igen ikväll.

Idag har pappa och Gun varir här på besök. Det var trevligt, tyvärr blev det bara ett kort besök då de fick fel på bilen utanför Ljusdal och fick åka in för att få den lagad innan de kunde fortsätta till Ånge. De var med mig till BVC och vägde och mätte Hampus. Han är nu 76cm lång och väger ca 9.5kg. Vi har också varit ute och ätit på Knutstation! Det var smaskens!

Nu har jag och Johan precis kollat på Idol och Heroes. Jag ska sätta mig och göra ett kort till MHV på pyssel.net och sedan ska vi kolla på Survivor!