Ett tips om en blogg som jag gärna läser!

Tänkte att jag skulle tipsa om en blogg som jag tycker om att läsa. Här hittar ni den. Det hela började med att jag läste i Lindzis blogg att hon beställt ett namnsmycke från en kvinna i USA. Jag har letat efter ett sådant själv men inte hittat något som jag gillat men dessa smycken passade mig perfekt. Tammy som hon heter har en shop på Etsy där hon säljer sina smycken. Den hittar ni här. Jag har nu beställt flera smycken av henne, ett till mig och ett par som presenter som blivit väldigt uppskattade. Kika gärna in!

Lite pyssel!


Kortlift från ett kort som duktiga
Jenny gjort. Jenny är en idol när det kommer till både kortmakeri och scrapping. Kika gärna in hos henne. Där finns mycket inspiration att hämta. Papper från Bazzill och Chatterbox. Dekorationer från Chatterbox. Texten är QK Moxie.
Stämplar från Panduro på båda korten ovan. Har inte koll på vad tillverkaren av papperen heter, de är i alla fall svenska och inköpta på Scrapperiet. Swirlar och text på övre kortet är QK, Grattis på det nedre är rubons från MM.


Sist men inte minst ett Välkommen Emmy-kort som vi hade med oss när vi hälsade på Marre och Calle och deras lilla go-troll. Papper från Bazzill och Heidi Grace. Bandet är från Panduro. Texten är QK Katie Classic och något annat alfabet från samma ställe som jag inte kommer på vad det heter. Stämpeln är från Penny Black.

I oktober ska jag åka till Ängelholm igen och gå kurs för att bli tågledare. 7-16 oktober ska jag ner. Det ska bli kul att komma ner igen men jobbigt att lämna Hampe och Johan så klart. Hoppas någon från vår förra kurs ska gå, vore kul att träffa de igen!

Födelsedagsblommor!

Dessa blommor fick jag när jag fyllde 30 år i juli.

Från Mamma


Från Caroline


Från Åsa med familj


Från Karin

Some photos from our vacation (and some earlier ones)!


Dad (my dad that is) and Hampus

Gun and Hampus

Hampus helping Mom in the kitchen by licking the bowl.

Idefix, Mom and Hampus going for a swim. This is where the vacation pics start:).

Hampus was not too impressed, he likes the tub better.

Me in Tällberg where Johan and I spent one night as a belated 30th birthday gift from Mom.

The hotel, the part with the rooms.

The other part of the hotel with the restaurant.

Hampus on the train to Gothenburg.

Still on the train.

Having a snack at the train station in Örebro where we changed trains.

Hampus and Dad looking at something, have no idea what.

Hampus at the amusement park called Liseberg, this ride is called Grandpas's car and it's been there since I was little. Hampus just loved it.

Grandpa's car again.

That's all folks, for now anyway:).

Idag...

...har jag varit i Sundsvall med Katrin och sett Mamma Mia. Det var en jättehärlig film, har du inte sett den så gör det!!

Semesteruppdatering och studiecirkelledare (kanske)

Nu ska jag lämna en liten rapport från vår semester tänkte jag, foton kommer senare.

Vår semester började i Falun, vi körde ner till mamma och sov en natt där. Dagen efter åkte jag och Johan till Tällberg till hotel
Dalecarlia. Vi hade fått en natt där av mamma i försenad 30-års present. Vi fick ett mysigt rum ed underbar utsikt över Siljan. På eftermiddagen hade jag bokat in an ansiktsbehandling på deras spa och på kvällen väntade en god tre rätters middag. Efter middagen tog jag och Johan en promenad i Tällberg, bl a ner till Siljan. Dagen efter checkade vi ut på förmiddagen och sedan promenerade vi runt i Tällberg och besökte de söta souveniraffärerna och åt lunch innan vi körde mot Falun igen. Mamma hade hand om Hampus när vi var borta, det var första natten som han sov utan någon av oss (mig eller Johan alltså). Det hade gått jättebra, han och mamma är bästa kompisar. När vi är hos henne blir både jag och Johan nerputtade ett steg på favoritskalan:).

Måndagen den 11/8 tog familjen L. tåget till Göteborg. Vi bodde på hotel Scandic Europa där vi bott flera gånger och trivts jättebra. Vi ägnade oss åt lite shopping på eftermiddagen och på kvällen mötte vi Maria och Kristian på Hard Rock Café och åt middag. Tisdagen tillbringades till stor del på Liseberg med Maria och hennes två barn Alice och Linnéa. Det var Hampus första besök på Liseberg. Han älskade Farfars bil, den kunde han åkt hur många gånger som helst men det blev två gånger. Han gillade också Drakbåtarna men Ponnykarusellen gick för långsamt. Kvällen tillbringade vi hemma hos Maria och Kristian med middad medan barnen lekte. På onsdagen shoppade vi lite och fikade med Maria innan vi tog tåget tillbaka till Falun.

Torsdagen den 14:e augusti bar det av till Borlänge för att hälsa på Marre, Calle och lilla Emmy. Det var jättetrevligt och roligt att se Emmy som vi bara sett på kort tidigare.

På fredagen körde vi från Falun till Kilafors för att hälsa på pappa och Gun som var i Guns stuga. Vi var där över helgen. Det var mysigt men vädret kunde ju varit bättre. På söndag eftermiddag körde vi hem och nu njuter vi av vår sista semestervecka som går på tok för fort!!!

Idag ringde det en dam från Studieförbundet Vuxenskolan och undrade om jag kunde tänkt mig att hålla i en studiecirkel om scrapbooking i Ånge i höst. Ja, gärna svarade jag. Det vore ju hur kul som helst!! Hon ska sätta ut annons i nästa vecka och då är det ju bara att hoppas på att det är några som är intresserade och anmäler sig. Är det någon av er, kära läsare, som hållit i en kurs någon gång så får ni väldigt gärna höra av er, jag behöver tips och idéer om hur man kan lägga upp det hela. Jag återkommer i ämnet när jag vet mer.

Ringar på vattnet!

Det sprider sig som ringar på vattnet, det här med artikeln i Aftonbladet. Vi ska ju vara med i två andra tidningar och idag när vi var på väg hem från Ljungaverk så ringde det en tjej från Mix Megapol och undrade om jag kunde ställa upp på en liten intervju i hennes program nu ikväll så det gjorde jag. Strax efter 18 kunde man höra min ljuva stämma bli intervjuad av henne och Anton Körberg. Det var kul!

Nu tror jag att jag ska städa lite, har en massa saker som skulle behöva komma till rätt ställe... Tror att jag ska sätta fart med det nu!

Artikeln om oss i Aftonbladet!

Nu är vi hemma igen efter semestern! Jag hade ju lovat att tala om när artikeln om oss skulle komma i Aftonbladet men då den publicerades när vi inte var hemma så blev det tyvärr inte så. Hur som helst så var den med i Aftonbladets bilaga Härligt Hemma förra lördagen och den publicerades även på nätet ifall någon vill läsa!

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article3073180.ab

Uppdatering från semestern med foton kommer i veckan!

Klockan är 19 och allt är lugnt!

Det är måndag kväll och klockan är strax efter 19. Jag har precis lagt Hampus för natten och tänkte sitta här en stund innan jag och Johan ska kolla på Morden i Midsomer.

Imorgon jobbar jag sista passet innan jag äntligen får lite semester! Jag ska vara ledig två och en halv vecka och det ska bli så skönt. På torsdag åker vi till mamma, på fredag åker jag och Johan vidare till Tällberg där vi ska bo en natt på Dalecarlia, en 30-årspresent från mamma. Hampus ska vara hos mamma då, första gången som han sover borta men det ska nog gå bra. Han och mamma är ju sånna kompisar. På måndag i nästa vecka tar vi tåget till Göteborg där vi ska vara tills på onsdag. Det ska bli kul, det var två år sedan vi var där sist. Vi ska bo på hotel, äta på Hard Rock, träffa Maria med familj och en massa annat. Vi ska gå på Liseberg också, det ska bli kul med Hampus. Han kan ju inte åka så mycket men en del i alla fall. Mysigt ska det bli. Vi ska också hinna med en sväng till Borlänge och hälsa på Marre, Calle och lilla Russin som fortfarande inte fått något namn. På vägen hem stannar vi en natt eller två hos pappa och Gun i stugan i Kilafors.