Jag befinner mig i Ängelholm.

Ja, där finns jag och kommer att finnas där till den 5/3. Vi jobbar för fullt med sista teoretiska delen av vår utbildning. På tisdag har vi prov!

Nu ska vi strax börja igen efter lunch och då var det visst transmissionsfel som vi skulle prata om:).

Ha det bra, jag återkommer i nästa vecka!

Det blev inget klädparty!

Klädpartyt är inställt pga. sjukdom hos värdinnan. Trist så klart men också skönt så jag inte behöver springa ihjäl mig här hemma för att få allt gjort inför resan. Resväskan är packad så nu återstår bara ryggsäcken, den tog Johan till jobbet så den har jag inte kunnat packa.

Har suttit och slöat och tittat på första säsongen av One Tree Hill på dvd, jag har inte sett den förut. Skönt att slappa lite innan det är dags att göra sista rycket innan resan.

Det lör väl dröja nu innan jag hör av mig här igen, det är lite dåligt med datatid i Ängelholm men jag återkommer så småningom!

Så var det dags igen...

För Melodifestivalen alltså. Första deltävlingen gick ikväll men det var inte mycket där att hänga i granen tyckte jag. Ingen låt som direkt stack ut och den jag röstade på gick inte ens vidare till andra svängen så jag tittade på Fear Factor istället med dokusåpakändisar.

Nu väntar jag på att Johan ska spela klart WoW så vi kan kolla på något tillsammans. Blir nog kanske andra halvan av Sagan om de två tornen.

Idag har jag tvättat massa och pysslat. Jag har gjort fem kort och det känns bra. Det var länge sedan jag var så produktiv. Jag gjorde bl a ett bebiskort åt en klasskompis från gymnasiet som fick en liten Judith i onsdags. Ska skicka iväg en liten present till de imorgon.

Jag glömde ju!

Jag glömde ju berätta att jag fick sköta en alldeles egen tåglinje igår! Det var visserligen bara en timme men i alla fall, vilken grej för mig! Från Långsele till Vännäs hade jag hand om trafiken mellan 6 och 7 igår morse, jag fick planera möten och sköta grafen och så! Väldigt spännande! David satt vid bordet bredvid och försökte få någon ordning efter nattens stök.

På lördag ska jag gå på Me&I-party! Har varit inne på hemsidan idag och kikat lite på vad som finns och det är en del fint.

Ha en skön helg!

112, ambulans och akuten!

Ja detta är några av de saker som vi ägnade oss åt här hemma i söndags. Hampus vaknade på kvällen och hade så mycket slem i halsen som han inte kunde hosta upp. När han försökte hade han lite svårt att få luft vilket resulterade i att jag ringde 112 och att ambulansen kom på besök där hemma. Vår stackars lilla trollobert! Jonas och Robert var det som kom i ambulansen. De lyssnade lite på Hampus och bestämde sedan att vi nog borde åka in så det blev ambulans till Sundsvall på söndag kväll. Väl på sjukhuset tog de snabbsänka och lyssnade på Hampus och så fick han inhalera adrenalin och sedan var det bara att åka hem igen. Sjuktaxi hem där vi var runt 02.30. Jag skulle upp och jobba till kl 6 i måndags så då var man lagom mör. Men huvudsaken är ju att Hampe mår bra igen! Han har varit hemma från dagis denna veckan för han är slemmig i halsen och snnuvig.

För mig har det inte blivit många knop gjorda denna veckan... Jag har gjort 2 kort i alla fall men jag glömde fota de innan de gick iväg, tyvärr. Igår kväll var jag hemma hos Katrin och Albin en sväng, det var skoj att umgås och prata lite. Jag har jobbat också, bara tidiga mornar har det varit. Det är bra skönt att det är fredag idag så man får vara ledig i helgen.

På söndag bär det av till Ängelholm igen, 3.5 veckor är vi borta och det känns ju så där men det får gå.

Det blir inte som man tänkt sig...

Idag hade jag stora ambitioner men det blev nästan inget alls gjort... Jag skulle pyssla, städa och tvätta. Tvätta har jag gjort men that's it. Hampus har feber och har varit sällskapssjuk hela dagen och när han sov middag så sov jag också. Det var skönt men inte så produktivt. Nu har jag i alla falla förberett pyssel inför morgondagen. Många kort ska det bli!

Imorgon hade jag och Hampus date med Katrin och Albin men det blir ju inget av med de när man har en sjukling här hemma med 39 graders feber. För min del så blir det en promenad med de imorgon, kul att få prata lite tjejsnack. Det var länge sedan vi umgicks nu, Katrin och jag.

Imorgon jobbar Johan kväll så det är bara jag och Hampe hemma. Jag hoppas kunna prata med Marre-vännen i telefon. Jag tror inte vi pratat sedan innan jul så det är på tiden!

Nu ska jag och Johan gå och kolla på "Sagan om de två tornen".