Pucko!!

Idag känner jag mig som värsta puckot, det är inte roligt... Undra om man ska byta jobb?

Nu är födelsedagshelgen avklarad!

Söndag kväll och tre bjudningar senare... :) Det har varit en bra helg!

Pappa och Gun var här och firade mig i tisdags så man kan ju säga att jag firat hela veckan. Av de fick jag en Samsung platt-tv, 42 tum. Nu är det riktigt roligt att se på tv kan jag tala om!

Jag jobbade på födelsedagen i fredags från 14-21. Det var mycket att göra men det gick bra. Jag bjöd på morotskaka på jobbet som blev uppskattad. Två fina blombuketter kom med bud under dagen, en från mamma och en från Caroline i Gävle. Jag har fotat de så de kommer här så småningom. På jobbet kom Åsa och överraskade med ett fint blomarrangemang. Jag blev så glad! Jag var helt slut när jag kom från jobbet men ett par avsnitt av Amazing Race blev det i alla fall innan jag slocknade på soffan.

I lördags förmiddag bakade jag ännu en tårta till besökarna som skulle komma idag. På eftermiddagen kom Johans familj och grattade. Vi var totalt 15 personer. Jag fick två stycken te-koppar med fat, samt två assietter av de. Allt från Stig Lindbergs serie Berså som jag är så kär i. Det var original och inte de nyproducerade. Jag är ute och kikar på Tradera med jämna mellanrum efter mer Berså-saker men de är ju så dyra... Jag får samla på mig en grej här och en grej där helt enkelt.

Middagen igår åt vi hos Mohammad i Ljunga, Bosse fixade schnitzlar med pommes och gröna ärtor. Det var smaskens! På kvällen kom Åsa och hennes Greger förbi och fikade och pratade.

Idag fick jag sovmorgon till 10 och sedan har jag fixat och donat här hemma inför dagens besökare som dock bara blev tre. Karin kom och så Katrin och lille Albin. Även Karin had med sig en fin blombukett och från Katrin fick jag ett bio-besök i Sundsvall. Vi har pratat om att se Mamma Mia tillsammans. Det ska bli kul med en tjejkväll! Det ser jag fram emot.

Av mamma har jag fått en ring i 30-årspresent och från USA har det ramlat in lite stämplar från Stampin' Up. Två paket till är på väg över USA... Spännande!

Nu kommer snart Johan hem från jobbet, då väntar ännu ett avsnitt av Amazing Race som jag och Johan är barnsligt förtjusta i. Blir nog bara ett för jag börjar jobba 6 imorgon bitti så jag måste sova.

Bara lite över två arbetsveckor kvar nu tills det blir semester! Jag längtar!!

30 år idag!

Idag fyller jag 30 och jag firar med att sitta på jobbet till kl 21...  Jaja, får ta igen det i helgen när vi firar först med familjen och sedan med några kompisar på söndag!

Trevlig helg!

Nu är slutet här!

Imorgon jobbar jag mitt första pass som färdig fjärrtågklarerare!! Idag var sista dagen med handledare och imorgon börjar allvaret, eller vad man nu ska säga. Det känns bra och är jätteskönt om än lite nervöst inför morgondagen. Jag börjar med att jobba tre nätter över helgen.

I måndags blev jag och Johan intervjuade av Aftonbladet ang. hur vi träffades. Det kommer en artikel så småningom i Aftonbladets lördagsbilaga. I tisdags kom det en fotograf från en bildbyrå i Sundsvall och fotade vår lilla familj. Fotograf-Robin fick en ny vän i Hampus som tyckte hans kamera var SÅ spännande. Han fick trycka och greja och det var ju kul så klart. Jag blev lovad att fotografen skulle maila bilderna så jag hoppas verkligen han gör det.

Igår firade jag och Johan 3-årig bröllopsdag. Johan jobbade fram till 15 och jag började vid 14 men vi fick ett par timmar tillsammans på kvällen när jag slutat jobba. När jag kom hem så stod det 7 st mörkröda rosor på hallbordet. :)

Imorgon hoppas jag på att vi kan göra sista kollen på vad vi hoppas ska bli vårt nya hem!! Vi är ju överrens om pris och så så om vi inte hittar något imorgon så skriver vi nog papper i nästa vecka. Som det ser ut nu så skulle det bli inflyttning i månadsskiftet oktober/november. Jag var och köpte utemöbler i tisdags kväll i Sundsvall. De kommer att passa så bra på vår uteplats som vi ska bygga nästa år!

Imorgon fm ska jag till The Rubber Room i Bräcke och shoppa lite, hon har 30% på allt!

Roligt!!

För 15 år sen (1993):
Jag gick ut 8:an och började 9:an. Under sommaren var jag och familjen på semester i London. Jag tillbringade också fyra veckor på Stiftsgården i Rättvik på konfirmationsläger.

För 10 år sen (1998):
I juni det året tog jag studenten, sommaren tillbringade jag i Kansas, USA hos min värdfamilj. Jag var bl a tärna när min stora värdsyster gifte sig. I september åkte jag tillbaka till USA för att jobba som barnflicka i Chicago i ett år.

För 5 år sen (2003):
Jag bodde i Ånge och jobbade på SJ.

För 3 år sen(2005):
Jag och Johan gifte oss den 9:e juli.

För 1 år sen (2007 ):
Jag var mammaledig med Hampus. Började jobba igen i augusti. Sökte och fick nytt jobb på Banverket som jag började i oktober.

För 3 månader sen (april):
Marre och Calle kom på besök.

Igår (5:e juli):
Jag bakade och var hos svärmor på eftermiddagen med Hampus. Kollade på Svensson, Svensson på DVD på kvällen med Johan.

Idag (6:e juli):
Jag har bakat igen så jag har något att bjuda på när jag fyller 30 år den 18:e juli. Jag har ont i halsen så det blev inget besök hos Åsa och hennes barn.

Imorgon (7:e juli):
Dags att jobba igen. På eftermiddagen ska jag och Johan bli intervjuade av Aftonbladet ang. hur vi träffades. Det kommer att bli en artikel i deras lördagsbilaga så småningom.

Om ett år (2009):
Oj... Då har jag jobbat ett år själv utan handledare, förhoppningsvis går det bara bra. Kanske ett andra barn på väg.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~