Några kort jag gjort.

Här kommer några kort som jag gjort den sista månaden.Detta gjorde jag till pappas sambo som fyllde 60 år tidigare i mars. Papper från Bazzill och Chatterbox. Blommorna uppe i högra hörnet är QK och texten är QK Katie Classic.Några påskkort till goda vänner blev det också även om det visade sig att de kom fram efter påsk... Papper är Bazzill. Stämplar från Forma Hantverk.Våra kära magistrar i Ängelholm fick ett varsitt kort när vi slutade där den 5:e mars. Tåget, molnet och solen är QK. Jag lade till "Tack" också efter jag fotat. En bokstav på loket och sedan en på varje vagn.

Det var det hela. Jag har gjort fler kort men hjärnan har inte fungerart som den skulle så jag har inte fotat de.

Idag har jag ägnat större delen åt att städa och busa med Hampus. Det känns så skönt att det är rent och fint överallt. Nu är det bara lite plock och fix och en del saker som ska bäras ner i källaren. Jag har ju datarummet kvar också, det har jag förträngt för det är det värsta i hela lägenheten. Måste göra ett ryck där också, förhoppningsvis orkar jag det ikväll. Vore skönt att ha allt gjort så kan jag göra annat på lördag och söndag.

Trevlig helg mina vänner!

Långledig är jag nu!

Då var påsken över för i år. Det känns lite skönt, förmodligen med tanke på att jag jobbat i stort sett hela helgen. Jag var dock ledig i fredags och då var jag i Stockholm över dagen. En av mina tjejer som jag tog hand om när jag jobbade som au pair i Chicago var i Stockholm över påsken och då måste man ju passa på. Det var nästan 4 år sedan jag såg henne sist. Laura bodde hos en annan av sina svenska au pairer i Stockholm så vi tre träffades och åt sen lunch på Hard Rock Café och sedan gick vi en liten sightseeingtur i Stockholm innan det var dags för att mig att åka hem. Det var en lång med jättetrevlig dag!

I helgen har jag annars bara jobbat, två 12-timmarspass på lördag och söndag men det gick bra. Jag har svarat lite grann emellanåt och det känns bra. Jag avslutade helgen med två nattpass. Jag gick av i morse vid 6 och är nu ledig tills på måndag eftermiddag och det är jätteskönt.

Imorgon ska jag och Hampus träffa Katrin och Albin en sväng och det ska bli skoj, det var länge sedan nu. Killarna måste ju få träffas lite och busa och mammorna måste få träffas och prata. I helgen måste vi åka och tvätta bilen också för den ser hemsk ut. Annars har vi dock inget planerat. Johan jobbar ju tors och fre så dår får Hampus och jag roa oss på bästa sätt!

Jag har precis lämnat mitt första §70 medgivande!!

Åsa och Magister Pher förstår! :)

Nu ska jag jobba vidare.

Glad Påsk (och idag har jag tagit mitt första samtal)

En Glad Påsk vill jag önska mina kära läsare. Hoppas ni får en skön helg! Själv åker jag till Stockholm över dagen imorgon och sedan jobbar jag mastodont pass både lördag och söndag. 12 timmar/dag blir det och bra betalt har man ju så det ska nog gå bra.

Jag har jobbat idag och tagit mina första samtal. Inge lovat ut några arbeten men tammat lite och pratat med tkl i Vännäs. Det känns bra att ha mjukstartat lite. Det blir nog mer till helgen skulle jag tro!

En utmaning!

Hittade denna hos Martina och jag är inte sen att haka på! :)

1. Gör du kort eller scrappar?
Både och.

2. Favorit färg som du gärna använder?
Massa blått i olika nyanser.

3. Vilka dekorationer kan du inte vara utan?
Jag är lite dålig på att dekorera men jag använder gärna band.

4. Vilket är ditt bästa köp?

Min QK-tång.

5. Finns det något du ångrar att du köpt?
Många saker, tyvärr. Jag var lite shoppinggalen när det kom till scrapsaker tidigare så det finns en hel del som bara ligger.

6. Vad för motiv stämplar du helst?
Vad svårt... Jag vet inte, jag använder många olika.

7. Finns det någon pysseltidning som du brukar köpa?

Svenska scraptidningen prenumererar jag på och så köper jag någon CK emellanåt.

8. Favorit pysselblogg du brukar besöka?

Jag har många favoriter som jag besöker fler gånger i veckan, ingen nämnd och ingen glömd.

9. Vad inspireras du av?
Skisser och andras alster.

10. Om du fick 1000 kr och handla pysselsaker för - vad skulle du köpa då?
En fotoförvaring från Cropper Hopper som jag håller på och letar ihjäl mig efter, papper i massor och sånt som alltid går åt som glue dots, Tombo refill t ex.

Någon som känner sig utmanad, ja då är det bara att hoppa på!!

Nu äntligen ska jag uppdatera!!

Jag började direkt med sista svängen i Ängelholm. Jag och Åsa åkte ner i slutet av februari. Som alltid så var det kul att komma ner och träffa alla igen för vad som skulle bli sista gången. Lite ledsamt så klart för det är ju säkerligen flera som man aldrig kommer att se igen.

De sista 1.5 veckorna tillbringades med en hel del tid i skolan för att förbereda oss för det prov som väntade. Vi var alla lite smånervösa inför det men det gick ju bra för oss alla.

Jag hade bestämt mig för att stanna kvar sista helgen i Ängelholm tillsammans med några andra från kursen. På schemat så stod en resa till Köpenhamn och så blev det också. Vi var 6 st som tog tåget från Ängelholm till Köpenhamn trodde vi men det visade sig att jag kollat fel och tåget gick bara till Malmö. Det blev lunch på Subway i Malmö innan vi klev på tåget som faktiskt gick till Köpenhamn. Det var skoj att åka över bron men det var inte så storslaget som jag trodde. I Köpenhamn möttes vi av regn men vi tog en promenad på Ströget innan vi fortsatte vår resa upp till Helsingör och vidare med båt över till Helsingborg. Självklart så kunde vi ju inte låta bli att tura så det blev några vändor fram och tillbaka över sundet innan vi klev av i Helsingborg och tog tåget tillbaka till Ängelholm.

På tisdagen den 4/3 skrev vi provet. Jag var klar framåt lunch och fick mitt resultat strax därefter och jag är så nöjd. Medans vi väntade på att alla skulle bli klara var vi några som tog en promenad till ett monument över en plats där ett ufo ska ha landat på 40-talet. Lite att kul att ha sett det. På tisdagskvällen hade vi bokat bord för hela gruppen på Casa Mia, en italiensk restaurang i Ängelholm som jag kan rekommendera. Det var roligt att göra något tillsammans allihopa eftersom vi skulle skiljas åt dagen efter. Våra kära magistrar fick en varsin kopp av oss så de inte glömmer oss:). Jag hade också gjort ett varsitt kort åt de som jag tror att jag fotat så det kommer här så småningom.

Sista dagen var den 5/3. Vi samlades i klassrummet och lyssnade på magister Pher, fick våra diplom och kramades. Åsa och jag flög hem och var hemma vid 18 i Ånge. Skönt så klart men också ledsamt. Dagen efter hemkomsten vabbade jag för Hampus var fortfarande dålig. På fredagen var jag och Johan lediga och då bar det av till
Gyllene Hornet i Tällberg tillsammans med Hampus. Väl där mötte vi pappa och Gun som bjudit dit oss för att fira Guns 60-årsdag. Guns döttrar med familjer kom på eftermiddagen och totalt var vi 18st. Vi hade en lugn och skön helg med god mat, promenader och många skratt.

Förra veckan jobbade jag bara. Jag jobbade bl a mina första nätter och det gick bra. Jag ska helgen som kommer och det känns helt ok. Extra pengar är ju aldrig fel, speciellt inte när man drömmer om en USA-resa till hösten.

Johan har varit hemma och vabbat med Hampus i två dagar pga magsjuka. Imorgon ska vi kanske en sväng till Sundsvall då både jag och Johan är lediga. Vi får se hur Hampus mår. Jag behöver åka i vilket fall som helst för jag måste ha en vårjacka. Jag har hittat en från Didriksons som jag gärna vill prova. Vi får se hur det blir!

Idag har jag gjort några påskkort. De kommer också här när jag vet att de nått sina mottagare för några av de läser ju här och jag vill inte förstöra överraskningen. :)

Ja, det var en liten uppdatering från mig. Jag har säkert glömt något men det får ni leva med!

Trevlig kväll kära läsare!

Hemma!

Nu är jag hemma igen! Jag kom från Ängelholm ikväll och det är så skönt att vara hemma och veta att man ska stanna hemma. Igår gjorde vi slutprovet och det gick BRA!! Jag är så nöjd! Återkommer med mer utförlig beskrivning av vad jag haft för mig där nere en annan dag, kanske imorgon. Imorgon ska jag vabba för Hampus har fått feber igen. Hoppas det går över fort för på fredag åker vi till Tällberg för att fira Guns 60-årsdag.