Lite nytt!

Här kommer lite nytt som jag pysslat med under helgen. Vissa askar kan ni ha sett förut då jag gjort liknande. Enjoy!


Ask modell stor. Papper från Bazzill och Chatterbox, minitag och minihjärtan från QK, fernpunch stl mellan, stämpel från hÄnglar färglagd med Promarker.


Ask modell stor. Papper från ?, texten QK Katie skinni mini, fernpunch stl mellan, lussekatt och Lucia är stämplar från Magnolia. Lucian är färglagd med Brush pens från Tombow. Guld stickles på löven.


Ask modell stor. Papper från Basic Grey, texten QK Katie skinni mini, fernpunch stl mellan, lussekatt och Lucia är stämplar från Magnolia. Lucian är färglagd med Brush pens från Tombow. Guls stickles på löven.


Ask modell liten. Papper från Karen Foster. Text QK Katie skinni mini. Fernpunch modell mellan. Stämpel från hÄnglar, färglagd med Promarkers.


Papper från Bazzill (Bling) och Heidi Grace (helt underbara vinterpapper från förra året). Textstämpel från Magnolia. Träd från Kortmakaren, färglagt med Brush pens från Tombow samt lite Liquid Pearls som snö.

Det var vad jag hade att bjuda på idag. Nu dröjer det tills nästa gång för nu har jag semester. Imorgon bär det av till Falun och mamma ett par dagar och sedan vidare till Stockholm över helgen för mig och Johan. Hampe blir kvar hos mamma.

Idag har jag varit på biblioteket här i Ånge och ställt ut lite scrappade och kortmakade alster. Hoppas att det blir en kurs i scrapbooking i Ånge i vår, det hade varit så kul!

Ha en trevlig vecka och lämna gärna en kommentar när ni kikar in!

Blogcandy hos Inkido!

Gå in på Inkidos blogg så har du chansen att vinna lite blogcandy!! Du hittar den här!

Jag är kär!!!

Och det kommer ni säkert också att bli när ni ser november-releasen från QK. Kolla här:

2x2 dies


4x4 dies


Vad säger ni? Jag är jättekär och misstänker starkt att några ugglor, igelkotten, de tre små pippisarna samt kvistarna kommer att få flytta in hos mig! Kanske en julklapp från Johan??

Det var ett alfabet och två borders också men de var inte så skojiga så de la jag inte upp här, ni får kika på QK:s hemsida för att se de.

1 timme och en kvart kvar nu tills jag får gå hem och sova, börjar bestämt bli lite trött nu.

Charms!

Jag har förälskat mig i dessa charms:

Jag har sett de användas på kort av bl a Anita som är med i hÄnglars designteam. Jag fick leta länge innan jag kom på var jag kunde hitta de... Nu har jag sisådär en 50 st här hemma som väntar på att användas. Ska nog prova i helgen. Jag måste sätta mig och pyssla lite så jag har något att ställa ut något på biblioteket på måndag. Jag ska försöka locka lite folk som kan tänkas vilja gå en kurs i scrapbooking i Ånge i vår eftersom det blev för få anmälda för att stara en nu i höst.

Personlig alamnacka!

Sitter och surfar runt och läser bloggar och på en blogg hittade jag den här fiffiga sidan: http://www.personligalmanacka.se/ Man designar sin egen almanacka! Jag blev så sugen och har precis varit inne och beställt en fin rosa almanacka. Jag tänkte att jag skulle prova den nästa år så får vi se vad jag tycker. Är den bra kommer jag nog att fortsätta. En kul grej är det i alla fall så gå in på sidan och kika.

Sä här ser de ut:

www.motivet.com

Jag tänkte tipsa om en ny stämpelsida och tillhörande blogg. Det är Mysmasken boendes i Kanada som ser till att vi här hemma kan få tag i ännu fler fina stämplar! Det allra bästa tycker jag är att det också finns ett stort utbud av Tombows brush pens som är mina absoluta favoriter när jag färglägger mina stämplade motiv!

Butiken hittar du på:
http://www.motivet.com/ och bloggen finns på: http://motivet.com/blog/ Kika in i bloggen med jämna mellanrum, där har du möjlighet att vinna bloggodis i olika utlottningar!

Distresser ute på Tradera!

Jag har bestämt mig för att göra mig av med alla mina distress-refiller för jag har kommit fram till att jag inte kommer att använda de. Jag har 16 st ute ¨på Tradera. Här finns de. Är du intresserad så titta gärna dit!

Rapport mitt i natten: frusen och trött

Jag jobbar min andra natt av två, det har varit segt. Jag har haft lite att göra och så har jag varit trött fast jag tyckte att jag sov bra idag. Jag fryser som bara den, har pulsvärmare på som brukar hjälpa min inte idag. Jag hinkar i mig te som om den inte finns någon morgondag men det hjälper inte heller. Det är nog bara sängen som kan få ordning på. Jag brukar inte frysa på jobbet och ingen annan verkar göra det så jag undrar om jag håller på att bli sjuk?  Hoppas verkligen inte det för jag har inte tid!

Nu ska jag jobba vidare! Trevlig helg på er kära läsare!

Några julkort!

Här kommer några av de julkort som jag gjort på beställning åt min morbror. Tyvärr så gör fotot inte färgerna rättvisa, de är mycket klarare i verkligheten.Stommen är Bazzill Pomegranate. Mönstrat papper, tags och stickers från Basic Grey. Stämpel från Magnolia, färglagd med brushpens från Tombo.

Nu ska jag diska och göra mig klar inför nattens jobb.

Mina 2 sista veckor:

Ja, så var det dags för en uppdatering igen. Det har varit så mycket sista veckorna så jag har inte hunnit med att göra mer än det som bara måste göras.

Om vi börjar för två veckor sedan så var mamma på besök. Vi tog enn tur till Sundsvall och shoppade, det var trevligt. Det blev lite småplock och massa mat. Hampus var också med. Han är dock inte i någon bra fökja med och shoppa-ålder. Han vill inte sitta still i vagnen längre utan ska bara springa runt. Mamma stannade över helgen och vi passade bl a på att fira Hampus som blev 2 år den 3/11. Mamma åkte hem igen den 2/11 och då på eftermiddagen hade vi bjudit in tre av Hampus små kompisar på kalas så 3 små killar kom med föräldrar och busade och fikade. Det var trevligt, kul för pojkarna att ses och även för föräldrarna som fick prata lite. När barnen var små umgicks vi en del när man var föräldraledig men nu är det långt mellan gångerna man ses.

Förra tisdagen var jag bjuden till Stöde på scrapträff. Studieförbundet Vuxenskolan har en kurs där. Det var ju tänkt att jag skulle ha kurs i Ånge men det blev för få anmälda så det blev inget, inte i höst i alla fall. Hur som helst så bjöd kursledaren i Stöde in mig att vara med på deras sista träff för i höst. Det var roligt att få komma på besök och titta lite och prata med likasinnade. Jag tog mig äntligen för att börja med min morbrors julkortbeställning och det kändes bra. Så mycket mer än att måla motiv, biga kort och skära ut papper att på korten hann jag inte så det var bara att fortsätta hemma igåf men det återkommer jag till.

Förra veckan bestod annars mest av jobb vid panel som vanligt. Jag fick dock prova på att sitta på tåglederiet en dag med Putte och så var det utbildning i e-tam en dag. Helgen tillbringade vi hemma. I lördags kom pappa med sambo på besök för att  fira Hampus i efterskott. Hampus fick en stor grön traktor som redan är välanvänd där hemma. I söndags klarade vi av sista kalasandet då Johans familj kom för att fira Hampus. Då hade vi firat i 4 dagar så man var rätt så nöjd och det tror jag även att Hampus var.
 
Denna veckan har jag varit ledig måndag och tisdag och nu jobbar jag första natten av tre. Jag har varit hemma med Hampus och tagit det lugnt. Det har varit skönt. Igår kväll kom Katrin på besök för att pyssla. Hon fick en pysselkväll i födelsedagspresent av mig när hon fyllde. år tidigare i höstas. Det var en jättetrevlig kväll och jag fick en del gjort. Julkorten som min morbror beställt blev klara och jag blev även klar med en beställning på 4 tändsticksaskar med hösttema blev också klara. Nu har jag bara en beställning kvar på ett födelsedagskort så det känns helt ok.

Ja det var väl vad jag pysslat med de sista veckorna. Nu är ni all caught up!

Nu ska jag jobba vidare!

Scrapperiet ska ha cyber crop!!Scrapperiet ordnar sin allra första cyber crop, ScrapperiMani, den 15-16 nov. Du hänger väl med?? Mer info kan du hitta på:
http://www.scrapperiet.blogg.se/