Boktips!

Jag har tänkt tipsa om ett par böcker som jag nyligen läst men inte kommit mig för men nu så ska det bli av.

Den första heter
Escape och är skriven av Carolyn Jessop. Den andra heter Stolen Innocence och är skriven av Elissa Wall. Böckerna finns inte utgivna på svenska så det är engelska som gäller.

Böcker är skrivna av fd medlemmar av FLDS-kyrkan i USA, de bröt sig ur Mormonrörelsen på 1930-talet. Här finns en artikel på Aftonbladets hemsida om just Carolyn Jessop. Denna kyrkan var i ropet i våras då man kunde läsa om att fett par hundra barn om händertagits i Texas och de barnen kom just från denna kyrkan.

Här finns ytterligare en artikel om någon är intresserad.

Böckerna är oerhört intressanta, hemska men så intressanta och oerhört svåra att lägga ifrån sig.

Ta chansen och vinn du också!


Lördag!

Idag är det lördag och de är ju trevliga dagar om man nu inte måste jobba som jag gör denna helgen. Nätter jobbar jag, har gjort 4 timmar av mitt 12-timmarspass. Ett till 12-timmarspass väntar natten mot måndag men det ska väl gå.

Prylen i inlägget nedan har kommit hit nu men jag har inte satt ihop den. Jag har inte riktigt någon plats att ha den på¨tycker jag. Får vänta till vi flyttar till hus, om vi nu någonsin kommer att göra det... Det känns inte så just nu. Flera har frågat vad det är för grej som jag lagt in bild på. Det är en pysselgrej, så klart:) Det är ett ställ där man kan hänga upp t ex klistermärken etc och sedan kan man bara snurra på den och lätt hitta det man vill ha.

I torsdags var jag i Falun över dagen. Vi var och fotade Hampus hos fotograf där i juni men inte förrän nu har jag det passat så jag kunde åka på bildvisning. Det var flera fina foton. Vi beställde en förstoring 40x40 som vi ska ha själva och en bildserie i album med 7 foton. Ett varsitt kort till mor och farföräldrar och några små kompiskort. I oktober ska Hampus fotas på dagis för första gången, det ser jag fram emot.

I fredags morse så fick vi ta en tur till Djurkliniken i Sundsvall. Idefix trillade nerför 5 trappsteg i torsdags kväll och på fredag morgon ville han inte gå. Orolig blev man ju så klart med tanke på hans långa rygg. Det var inget allvarligt utan han är nog bara lite öm så han fick anti inflammatorisk medicin som han ska äta i fem dagar.

I förväg så ber jag om ursäkt för eventuella stavfel i detta inlägg, tangentbordet här på jobbet är helt pucko.

Inte mycket annat att förtälla så här på lördagskvällen så jag ska väl kika på mitt enda tåg som rullar på mina sträckor. :)

Titta vad som ska flytta hem till mig!Jag längtar!!