Boktips!

Tänkte passa på att tipsa om en bok som jag läste ut idag. Den heter "Livet kan inte vänta" och är skriven av Sara Natt och Dag. Man får följa tre unga kvinnor som alla har obotlig cancer. En underbar bok som jag läste ut på en dag, mycket lättläst men sorglig! Rekommenderas varmt!!

Ängel-örhängen!

Jag bjöd på ett par superfina örhängen när Pyssel.net hade sina auktioner till förmån för Rosa Bandet men jag vann tyvärr inte. Jag kontaktade Katarina som gjort de och frågade om jag fick beställa ett par och det gick bra. De ska till min värdmamma Glenda i Kansas som samlar på allt som har med änglar att göra.Fina eller hur??!! Katarinas blogg hittar du
här.


En stjärna av papper.

Min goa vän Eva-Lena hade gjort en sån här stjärna som jag såg och jag blev så sugen på att själv prova så det har jag nu gjort. Den blev lite sned och vind och när jag häftat ihop allt så inser jag att jag satt de olika delarna i fel ordning men det var ju inte mycket att göra åt då, bara att ta lärdom och (förhoppningsvis) inte göra om det nästa gång. En nästa gång kommer det garanterat att bli för den var jätterolig att göra och inte alls svår!

Beskrivningen hittade jag i Pappersbitens blogg.
Den är gjord av Basic Grey-papper från serien Wassail.

Jag ber om ursäkt för de usla fotona, jag hade ingen lust att vänta tills imorgon och fota i dagsljus. :)

Nu är det filmtajm med maken!

En pysslig tändsticksask!

Två tändsticksaskar har jag pysslat med så här på kvällen. De är lika och ser ut så här:


Papper från Basic Grey. Texten är QK Katie Skinni Mini. Pine punch. Stämpeln är från Magnolia, målad med ProMarkers och tillglittrad med Stickles.

Ännu mer på Tradera!

Nu har jag lagt ut ännu ett par saker på Tradera, denna gången är det dock inte pysselrelaterat utan det är kläder. Två superfina klänningar/tunikor från Me&I som ser ut så här:

Mer information om dessa samt de andra två auktionerna som jag har ute hittar du
här.

Värmeljuskort eller tealight card!

Nu har jag pysslat ihop ett värmeljuskort (eller tealight card eller teljuskort). Jag gjorde 3 st som Hampus fröknar (eller pedagoger eller vad de kallas nu för tiden) på dagis ska få i julklapp av Hampus. De var riktigt roliga att göra och jag är sugen på fler om nu bara tiden räcker till.

Så här blev det i alla fall med en enkel liten matchande tändsticksask.


Papper från ScrapWorks och Bazzill. Band från ? och värmeljus med vaniljdoft från ICA.

Vill du prova att göra ett själv så hittar du en jättebra beskrivning i Knins
blogg. Det var den jag använde.


Utlottning hos ScrapHouse


Spring över till bloggen som tillhör ScrapHouse of Scandinavia så kan du inte bara läsa Maries introduktion till QK:s letterpress, du kan även vinna ett hemligt paket. Mer infomation hittar du
här.


Jag är redan med i tävlingen, var det du också eller inte... Då är ju chansen större att jag vinner. :D


Mer på Tradera!!

Nu har jag lagt ut min leksak till försäljning också. En sån här:Auktionen hittar du
här.

Jag säljer på Tradera!!

Jag har ett QK-alfabete ute på Tradera om det kan vara av intresse för någon. Det är ett Zelda Grand Collector's Limited Edition. Gåt ut 20 december. Här hittar ni det.

Äntligen lite foton!


Inte ens en timme gammal.


På patienthotellet med mamma.


Första gången Hampus höll Hugo.


Hugo.


Hugo igen.


Försöker redan ge storebror en smäll. :)


Hugo igår kväll, 091208.

Ett julkort

Min morbror beställde ett par julkort av mig och så här blev de:Papper från Bazzill och Creative Imaginations. Stämpeln med snögubben är från Penny Black och God Jul-stämpeln är från Reprint. Band och snöflingebrads från ?.

Blogcandy hos Motivet

Se här vad du kan vinna:Mer info för din chans att vinna finns
här.

Time flies when you're having fun!

Ja så är det verkligen! Jag har fullt upp jämt känns det som, är det inte den stora sonen så är det den lille eller så är det något att fixa med här hemma. Det är alltid något!

Jag verkligen njuter av att vara mammaledig! Hugo växer och blir stor, ca 60cm lång och 5.5kg tung är han nu vår lille kille. Jag ska försöka att ta mig tid att uppdatera här med lite foton. Jag har ÄNTLIGEN fått min nya dator nu så jag vågar ladda över foton igen, det var ett tag sedan sist kan jag tala om.

Annars så laddar jag inför julen. Stjärnor etc sitter uppe men tomtarna får vänta ännu någon vecka. Gardiner har jag inte bytt några i år men det blir nog jul ändå skulle jag tro. Planerar julklappsinköp gör jag också för fullt, en del är köpta men det saknas fortfarande en del men tack vare internet så det nog också ordna sig.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning innan det är dags att hämta Hampe från dagis.