Ta chansen att vinna stämplar från Motivet.comBesök Motivets
blogg för din chans att vinna dessa ursöta stämplar!!

Ett kort till!

Här kommer ett mycket enkelt kort som jag gjorde förra veckan men glömde fota när jag laddade upp alla andra här om dagen.Stommen är Bazzill. BIlden med blommorna är från något "klippark" som svägerskan köpte på den lokala bokhandeln och som jag tyckte var så fint så det tjatade jag till mig. Band från MM. Stämpeln vet jag inte varifrån den kommer. Den ser lite konstig ut och det är för att den är stämplad 2 gånger, stämplade först med en alldeles för ljus dyna så jag fick göra om och då fick det bli med svart dyna så jag säkert visste att det skulle synas. :)

Scraprummet/My scrapbooking room

Here are a few pictures of our scraproom/computer room. When you enter the front door this is the room to the right, you can see the windows in the picture with our front door, just to give you an idea of where it is located.


My part of the room.


Johan's part of the scrap room! :) This is what you see when you walk in the front door and look to your right.


3 big windows in my part of the room, lots of light.


Scrapping corner on the left and computer corner on the right.


Same as above. There is a wall on the right of the desk and behind that wall is Johan's corner.


The other part of my room with the sink and LOTS of storage.

That's all for now! I need to clean the rest of the house before I start taking pictures of it! :)

Lite pyssel (gjort under LÅÅÅÅÅÅNG tid)


Papper från Bazzill och Chatterbox, pärlor från MM, charmed plaque från MM, texten är QK Katie Classic.


I stort sett som kortet ovan.


Papper från Bazzill och Chatterbox, texten är stickers från Chatterbox, knappar från Foof-a-la, filtborder från Queen & Co.


Papper, dekorationer och band från Imaginesce. Texten är QK Moxie.


Papper från Bazzill och ?. Filtborder från Queen & Co, band från MM, hjärta från QK och texten Katie Classic från QK.


Papper från Bazzill och Chatterbox. Dekorationer från Chatterbox. Texten är QK Moxie.


Papper från Bazzill och ?. Charm med texten Made with love, floss från Karen Foster. Stämpel från Penny Black, färglagd med Promarkers och Tombow. Texten är QK Strawberry Mini med crystal laquer på.


Slutligen en enkelt dekorerad tändsticksask. Myror, blommor och blad är dies från QK, texten är Moxie från QK.

Foton på vårt hus/Photos of our house!

Här kommer några foton på vårt hus från utsidan, insidan kommer i början av nästa vecka (hoppas jag).

Here are some photos of our house from the outside, photos from the inside will be here at the beginning of next week (I hope).
Snart midsommar!

Ja så var det midsommarafton imorgon. Undra om det blir fortsatt regn eller om det kommer lite sol? Sol hade ju varit trevligt, vi har knappt sett den de senaste två veckorna.

Här hemma har det inte hänt så mycket sedan sist. Vi har målat lite mer trädgårdsmöbler, vi har målat färdigt taket i Hampus rum och börjar riva tapeter. Ev. hinner vi spackla imorgon kväll och sedan tapetsera på söndag när vi lånat ut Hampus till svärföräldrarna hela dagen. Hoppas det, det vore skönt att känna att man kommer någonstans. Pyssel och fix finns det gott om, jag har några lådor/kassar som inte packats upp ännu. Målet är att det i alla fall blir gjort innan jag börjar jobba igen.

Ska fota lite här hemma också och lägga in före och efter bilder här. Det blir ju som det ser ut här just nu sedan kommer fler efter bilder när vi tapetserat och grejat.

Imorgon är det ju som sagt midsommarafton. Vi ska fira med Johans familj, det blir en tur till Alnö och en mysig restaurang där. På kvällen ska vi äta jordgubbar hos Johan syster så det blir en lugn och skön dag förhoppningsvis.

Trevlig midsommar!!

Vart har inspirationen tagit vägen??

Jag är sååå sugen på att pyssla!! Dessvärre så vill inte inspirationen infinna sig... Så har det varit en längre tid och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att den ska komma tillbaka. Jag trodde att den skulle komma när jag kom in i mitt nya pysselrum och jag fick ordning här men icke. Det är så trist!! Några tips på hur jag ska komma igång igen?

*Blåser bort dammet från bloggen*

Tänkte jag skulle ta och damma av den här gamla bloggen och se om man har några läsare kvar... Hoppas det!! Det har varit lite mycket sista månaden som många av er redan vet men flytt och allt.

Hur som helst så bor vi nu i vårt hus sedan snart tre veckor tillbaka! Vi trivs hur bra som helst och har MASSOR att fixa och dona med. Jag har fotat massa före bilder så det kommer här i bloggen de närmaste dagarna. Hampus rum har prio ett så där har vi rivit ut mattan och ska riva tapet och börja måla tak för att sedan tapetsera och lägga golv. Det hoppas jag blir klart under semestern och gärna att vi hinner tapetsera vårt sovrum också. Vi är inne på 4 dagen av vår semester som är totalt 4 veckor lång. Vädret har hittills varit SKIT! Så trist, regn varenda dag ännu så länge. Nu på kvällen ser dock molnen lite ljusare ut och jag skymtade lite blå himmel så jag hoppas verkligen att det blir bättre imorgon!!

Idag har vi varit ute lite mellan skurarna och planterat lite smultronplantor och tre st solrosplantor som Hampus sått på dagis. Vi håller också på att olja utemöblerna för fullt.

Igår var vi en sväng till Sundsvall och kikade på tapeter, golv och ett parasoll till altanen. Parasoll hittade vi ett som vi nog ska köpa men vi blev inte direkt klokare på vare sig golv eller tapeter till Hampus rum. Det är bara att fortsätta leta!

Jag kan dela med mig av en glad nyhet också. Jag och Johan väntar vårt andra barn i november, den 19:e för att vara exakt. Vi ska på UL den 26/6 så då får vi väl se om datumet ändras.