Vi har köpt hus!!

Helt otroligt att vi äntligen köpt hus, efter allt letande så har vi hittat vårt blivande hem! Det känns jätteskönt! Vi har skrivit kontrakt idag med ett förbehåll och det är att inget uppkommer på besikningen som vi ska göra på torsdag. Håll tummarna för att allt går bra! Inflyttning ser ut att bli i månadsskiftet juni/juli men det beror lite på om vi kan bli av med vår lägenhet tidigare än så.

SPÄNNANDE!!

Jag har tyvärr inga bilder att visa men det kommer så småningom.

Och vet ni vad?? Jag får ett eget pysselrum!! Jag får väl kanske hysa in Johans databord i ett hörn men ändå, nästan ett eget rum i alla fall där jag kan ha mina saker framme!! Det är guld värt!

Skumt!!

Jag gjorde ettt inlägg i helgen med foton på nya frisyren och nu när jag kollade bloggen så syns inte det men det står som publicerat när jag kollar på blogg.se. Kan ni se det inlägget??

Nyklippt!

Flera har efterfrågat foton på mig efter klippningen igår och nu ger jag efter och laddar upp några...

Jag har inte haft ork att redigera fotona ett endaste dugg men det får ni leva med! Så här ser jag ut nu i alla fall. Både klippningen och färgerna är helt nya för mig. Trivdes direkt med klippningen men färgen har jag fått vänja mig lite vid men nu gillar jag den också jättemycket!

Nu ska jag väcka Johan som lagt Hampus och gå och kolla på nya Robinson, är tveksam till att de är något att se men första avsnittet ska jag väl orka med i alla fall. Efter Robinson så blir det förhoppningsvis Prison Break som jag och Johan köpt på DVD. Vi har bara kommit halvvägs in i första säsongen ännu men oj vad den är bra. Extra kul är det ju att min kompis Marias, som jag träffade när jag var au pair i Chicago, lilla tjej som hon tog hand om när hon var au pair har en roll i serien och det är till de avsnitten vi kommit nu. Lill-tjejen som bara var typ 2 år när vi var där har blivit så stor!

Trevlig forsättning på helgen!

Vårkänslor!!

Nu börjar man känna att våren är på G. Det är hyfsat varmt på dagarna och snön smälter som bara den i solen, så skönt! Jag har vårkänslor och blir så glad av att vara ute. Dessvärre så har jag jobbat hela veckan hittills och bara dagpass så jag har inte kunnat njuta så mycket av solen som jag önskat men på luncherna har jag i alla fall varit ute och så efter jobbet så klart.

Det är så härligt med vår tycker jag. Det är underbart att det är ljust redan vid 6 när man kliver upp, det gör allt så mycket lättare.

Jag är fortfarande trött som en gnu de flesta kvällar fast idag känns det helt ok, kanske för att jag gjorde helg idag. Imorgon är jag ledig och ska iväg och klippa mig, way overdue kan man säga fast det inte ens var två månader sedan sist. Jag ska slinga och klippa men jag vet inte hur. Ska fråga Nettan om råd så får vi se vad det blir. Just nu känns håret dötrist, fula utväxter och det är bara långt och trist. Jag hoppas kunna pyssla lite också imorgon efter klippningen och innan H kommer från farmor och farfar.

Jag borde nog städa imorgon också men tror att jag ska prioritera att pyssla, för en gångs skull. Bara att hoppas att pyssellusten håller i sig!!

På lördag ska jag mysa med Emelies bebis, de fick komma hem igår men jag har inte hunnit dit ännu men på lördag. Ska knåpa ihop ett kort till Ismail imorgon också tänkte jag.

Ha det gott kära vänner!!

Glada nyheter!!

Igår pratade jag som vanligt med mamma i telefon och då berättade hon en rolig sak! Hennes arbetskompis döttrar ska öppna en inredningsbutik i Västerås och de hade frågat mamma om jag skulle vilja sälja mina handgjorda kort där? Så klart jag vill!! Vilken kul grej eller hur?? Nu måste jag kortmaka på hög nivå så jag hinner få ihop några innan de ska öppna i maj.

Igår var det tänkt att jag skulle åka till Sundsvall och snusa på Johans lillasysters son som föddes i måndags och vad händer då?? Jo, Hampus spyr det första han gör på morgonen, han som typ aldrig spyr. Hur som helst så vågade jag mig inte iväg utan jag får ge mig till tåls, förhoppningsvis kommer de hem på måndag så får jag gå dit och snusa då!

Inte så mycket annat att berätta. Jag är mest bara trött så på kvällarna hamnar jag oftast i soffan och tar mig inte därifrån förrän det är dags att flytta till sängen. Jättetrist men så är det just nu, förhoppningsvis blir det bättre när våren kommit hit upp också så all tråksnö försvinner och man kan få lite vårkänslor!

Trevlig helg!

Jag har blivit moster!!

I morse, kl 06.52,  fick Johans lillasyster Emelie sitt tredje barn. Det blev en liten kille som ska heta Ismail. Han var 46cm lång och vägde 3070gr.