På måndag är det dags!

Idag har jag grejat och fixat för fullt här hemma så allt är klart innan vi åker till Sundsvall imorgon eftermiddag för att bo på patienthotellet på Sundsvalls sjukhus. Vi ska vara på förlossningen på måndag morgon kl 7 och tänkte att det var skönare att bo där en natt än att starta från Ånge vid 5.30 eller något.

Vi hör av oss på ett eller annat sätt när det är "klart". Via sms till er som jag har nummer till och annars en uppdatering på Facebook när vi orkar!


Mer bloggodis!

Även i Änglahus blogg finns det chans att vinna godbitar. Se här:
Blogcandy hos Prickiform!

Allt detta kan man vinna hos Prickiform! Deras blogg hittar du här och webshoppen finns här.
Efterlysning: Stig Lindbergs ”Fallande löv” handdukar på COOP

Jag som rubriken lyder så är jag på jakt! :)  Jag fick i ett forum syn på ett inlägg som handlade om KF:s jubileumsprodukter nu när KF firar 110 år. De har nyproducerat Stig Lindbergs serie Fallande Löv. I'm in löv kan man säga då! Jaja, dålig vits men men... Hur som haver så hade jag turen att hitta muggar och servetter på Coop Konsum här i Ånge men inga handdukar och det är det som min lilla efterlysning handlar om här. Om någon kär läsare springer på de någonstans så skulle jag gärna vilja ha 2 st. Hojta gärna här i inlägget om ni har några att erbjuda så tar jag kontakt med er!


Foto: Pressbild Coop

Nu ska jag gå och slänga mig i soffan, har gräsligt ont i ryggen och är trött som en gnu. Måste samla kraft inför morgondagen när storstädning väntar. Efter storstädningen väntar roligt besök av Marre, Calle och lilla Emmy. De ska stanna hela helgen och det ska bli så kul!!