Hampus har åkt på semester!

Ja, igår vinkade vi av Hampus som åkte på semester med farmor och farfar. Ända ner till Småland ska de, där bor Hampus kusiner som de ska hälsa på. Det är så tomt utan honom men vi vet ju att han har det bra och är ute på värsta äventyret! :) Vi får små uppdateringar via MMS då och då och det är kul.

Jag har en lista på saker som jag hoppas få gjorda när Hampe är borta och första dagen har gått alldeles förträffligt bra. Jag har hunnit med massor och jag är så nöjd!! Hoppas det fortsätter lika bra imorgon! Jag hoppas bli klar på fredag för då hinner jag få lite skojiga saker gjorda också innan han kommer hem, t ex att pyssla och läsa.

Trevlig kväll!

Trött och krasslig!

Förkylningarna byter av varandra här hemma. Började med Hampus som blivit frisk. Hugo har varit dålig i över en vecka och jag börjar också närma mig en vecka nu. Halsont och snuva har jag + huvudvärk har jag. DRYGT! Inte blir det bättre av att man inte får sova en hel natt heller, Hugo vaknar flera gånger varje natt. Så trött kan vi också lägga till listan över saker som jag är just nu...

Trist att man aldrig ska vara riktigt pigg och ha ork. När pojkarna somnat börjar ju min egentid men då är jag oftast för trött för att göra något produktivt, det blir ett par timmar halvsovandes i soffan eller sittade framför datorn.

Men jag har i alla fall pysslat lite denna veckan, 4 kort har det blivit som är klara och 4 till som är halvklara. Håller också på med en massa tackkort (26st) och ska snart börja på dopinbjudningarna. Bilder på det som är klart kommer här så småningom.

Nu ska jag leta rätt på en rabattkupong som jag förlagt och sedan blir det nog horisontalläge i soffan ett tag.

Det kanske är på sin plats med ett inlägg...

Jag tänkte att jag kanske skulle skriva ett vanligt inlägg här också efter alla bloggodis-inlägg. Som vanligt så är det tiden som inte räcker till och därför är denna blogg väldigt ensam och övergiven. Men det är bara att inse att med 2 barn, hund, hus, man så finns det inte tid åt allt.

Allt är i alla fall bra här upp i Ånge. Hugo har hunnit bli 5,5 månader och växer som ogräs. Hampus växer också men inte lika i ögonfallande snabbt så klart. Just nu är han hemma sjuk från dagis, hosta och snuva. Vi har haft en mysig men LÅÅÅÅNG dag här hemma idag. Hampus ville inte gå ut (och då är han sjuk) så vi har fått roa oss här inne. Jag hoppas vi kan gå ut lite imorgon, tänkte att vi skulle sitta på baksidan och äta kalla pannkakor och dricka Festis om han orkar och vädret tillåter.

Trevlig kväll!


Chans att vinna en Epic Six i Handarbetas blogg

Handarbeta har ny inspirationsblogg och firar med att lotta ut godis. Du hittar mer info här.


Bloggodis hos Mahlin!

Mahlin firar att hennes blogg passerat 5000 besökare. Detta gör hon genom att lotta ut ett mycket smaskigt paket. Du hittar mer info här.


Bloggodis hos Scrapptorget

Scrapptorget firar 50000 besökare och lottar ut lite godis. Du hittar mer info här.


Godis hos Lilo!

Lilos blogg firar fyra år och det firar Lilo med att lotta ut bloggodis. Detta är vad du kan vinna:Lilos blogg hittar du
här (du får scrolla ner lite för att komma till godisinlägget).

Blogg-tips

Jag tänkte tipsa om en av mina favoritbloggar som jag följer med stort intresse. Den heter Kryddburken och finns här. Där finns en massa smaskiga recept och även om jag inte lagat så jättemånga av de så är det en fröjd för ögat och magen att följa bloggen. Ta en titt vettja!!