Snart är det Mors dag!

image81
Papper från Bazzill och BG. Filuren kommer från Kortmakaren och Kram och Morsdag är stämplar från Magnolia. Ett par Prima-blommor fick också vara med.

Ett kort som jag gjort till Johans mamma, har gjort ett snarlikt till min mamma också. Det blir väl ett par lotter i korten också. Jag har ingen fantasi men förhoppningsvis kan de ju vinna en slant.

Imorgon em åker jag och familjen ner till mamma i Falun. Johan stannar tills på lördag, sedan måste han hem och jobba. Jag, Hampe och Idefix stannar tills på tisdag. På fredag ska jag på massage och sedan på eftermiddagen ska vi träffa Marre och Calle i Falun och ta en sväng på stan och sedan åka hem till de och äta middag. Det ska bli så skoj att se de igen! Marre och jag ska passa på att besöka den relativt nyöppnade scrapbutiken i Falun,
Pappersvinden. Det ska bli kul att se om man hittar något roligt där. Ja, det lär man ju säkert göra... Frågan är väl om man har råd att hitta så mycket roligt. På lördag ska vi till pappa och Gun i Hofors innan vi åker till Gävle och sätter Johan på tåget.

Igår fick jag ett superfint halsband med posten. Jag har beställt det av Helena med Chokladbloggen. Så här ser det ut:

image82

Visst är det snyggt?? Tack snälla Helena för att du pysslade ihop detta och tack för den snabba leveransen!

Nu ska jag gå och fortsätta packa!

Kram på er!

Fredag kväll!

Nu är det "bara" 11 veckor kvar tills jag ska börja jobba igen... Jag har ångest, jag borde verkligen försöka ta tag i det där och se om jag kan hitta något annat. Helst något där man är ledig på helgerna så vi slipper tänka på barnvakt åt Hampus var tredje helg när vi båda jobbar... Det finns ju varken kvälls eller helgöppna dagis här i Ånge...

Idag dök det upp ett hus till salu här i Ånge. Vi ska promenera förbi där imorgon och spana lite. Den stora nackdelen är att huset tydligen har direktverkande el eller vad det heter och det vill vi helst inte ha. Då måste man ju fundera på bergsvärme och byta alla element och dra ledningar och då blev det lite drygt... Inte förstår jag vad "El-radiatorer och frånluftsvärmepump" betyder heller. Ska prata med svärisarna imorgon och så får vi får se, man kan ju gå dit och titta i alla fall, det vore ju lite spännande.
Här hittar du huset.

Idag har Katrin och Albin varir här på lunch. Det var jättetrevligt. Jag hoppas kunna lura ner Katrin i stämpel och scrapträsket. Hon har beställt en bok om scrapbooking så det är ju en bra början.

Jag har gjort ett kort:

image80

Filurstämepl från Kortmakaren, texten från Reprint. Papper från Bazzill och Chatterbox och band från Queen & Co (tror jag de heter).

Nu ska jag sluta för det blir bara pucko i min blogg idag, jag ber om ursäkt för den konstiga och stora stilen... Jag vet inte hur den kom dit.

Ha en bra helg allihopa!


Jag har pärlpysslat!!

Idag har jag gjort mitt första halsband!! Mamma ska  få det när hon fyller år i sommar.

Så här blev det:

image79

Det är ingen avancerad grej men kul ändå. Jag måste göra fler, det var ju hur kul som helst!!

Jag har hittat en hÄnglar-blogg!

Jag var och läste i Veronikas blogg idag och såg att hon hittat en hÄnglar-blogg! Så nu har jag också hittat dit. Det finns mycket fint att titta på. http://hanglar.blogg.se/

Jag ser redan fram emot de nya hÄnglar som kommer om ett par veckor!

Dopinbjudan!

Nu är jag klart med dopinbjudningarna till Hampus dop i juni. Eller jag är nästan klar. Jag har texten på insidan kvar att skriva och klistra in men det ska bli klart imorgon. På söndag ska de med posten, så är det bara!

image78

Jag har använt Bazzill Bling (både det blå och det vita). Texten är från Kortmakaren och fötterna kommer från October Stamps.

De blev enkla men jag gillar de! Blinget gör sig tyvärr inte så bra här, ni får föreställa er! :)

Undersökningen i onsdags gick bra. Skönt att ha det bakom sig. Max-målet efteråt smakade jättebra!! :)

Ha en trevlig helg!

Idag är det lite synd om mig!

Imorgon ska jag till sjukhuset och göra en koloskopi pga min tarmsjukdom så sedan kl 9.30 i morse har jag inte ätit något och nu håller jag på att dricka 4 liter äcklig vätska som jag måste inför undersökningen! Jag fryser och är jättehungrig. Tänk på mig kl 11 imorgon är ni snälla.

Efter undersökningen imorgon väntar ett Max-mål! :)

Bio!

Idag har jag och Johan varit på bio för första gången sedan Hampus föddes. Det var skoj att komma iväg. Vi såg Wild Hogs, den var rolig. Hampus har varit hos farmor och farfar och det hade gått bra. De har ju haft honom förut men bara ett par timmar, nu blev det ju mer eftersom det tar oss två timmar att bara köra till och från Sundsvall.

Fler biobesök kommer det att bli nu när vi vet att det gick bra med Hampus. Innan Hampe kom så var vi på bio en eller ett par gånger per månad men nu har vi inte varit sedan i september förra året.

Nu ska jag ringa USA och höra hur det är med min älskade värdpappa. Han ligger på sjukhus för andra gången på ett par veckor...

Mina julstämplar har flyttat!

Tack och lov så har de inte flyttat så långt, bara från min skrivbordslåda och in i en låda som jag köpte på Ikea i förra veckan. De monterade julstämplarna har blivit många med åren så de fick ett eget hem. Egentligen borde jag sortera upp de EZ-monterade stämplarna också men de får inte plats i lådan så jag struntar i det tills vidare.

image77

Tänka sig att det idag blev två inlägg här... Kors i taket! Nu hör jag att Hampus är vaken så jag ska gå och ta upp honom och mysa lite med min älskade tröttis!

Ett litet kort!

Jag har scrappat ett litet kort. En kompis till mig i USA fick en liten pojke för två veckor sedan. Jag har skickat lite kläder och detta kort i veckan.

image75

Jag har använt papper från Bazzill, mönstrat papper från American Traditional Design. Hjärtanen och hängselbyxorna är dies från QK, gröna löven är en punch från PunchBunch. De små fötterna är från MM, texten Baby Boy är stickers och precious angel är rubons.

Igår blev Hampus 6 månader, tänk vad tiden går fort! Vi var i Bräcke igår tillsammans med Li, Oskar och Ture. Vi började i den nyöppnade stämpelaffären,
The RubberRoom. Jag handlade lite papper, två brush pens, chipboard bokstäver (som jag letat efter överallt) och lite brads. Efter det gick vi till lekparken där Hampus gungade för första gången. Det tyckte han om, det kittlade väl skönt i magen. Vi hann med att äta en god lunch och så var vi en sväng på Familjecentralen.

I onsdags var det sista mamma/barn-träningen. Det är synd för det har varit så bra tycker jag. Man behöver lite aktiviteter när man är hemma och är mammaledig så man kommer ut och får träffa lite folk. Det är sista sången på tisdag också och det är ännu tråkigare... Efter träningen i onsdags var jag och Hampe hem till Katrin och lilla Albin och fikade. Det var mysigt! Vi hade en jättetrevlig dag som vi avslutade med en promenad runt delar av Ånge. Vi är båda ute efter hus så vi kikade på det, inte för att det finns några lediga men titta och hoppas kan man ju alltid.

Idag är det fredag och jag och Hampus är hemma. Johan jobbar till 14, då ska vi möta honom och gå våra dagliga sväng på 5km. Jag ska åka iväg med lite papper och annat skräp också i eftermiddag och så ska jag hämta en tårta. Vi ska fira Hampus 6-månadersdag lite imorgon med närmaste familjen. Jag har beställt en hallonbomb! Smaskens!

På tal om smaskens, har ni ätit denna?? Helt underbar glass från GB. Johan och jag provade den i måndags och vi rekommenderar den varmt.

image76

Nu ska jag gå och göra lite nytta här hemma! Ha en skön helg!!