Uppe med tuppen!

Vaknade när Johan gick till jobbet vid 6.15 och sedan kunde jag inte somna om så det var lika bra att kliva upp. Jag har varit ute med Idefix en sväng och så har jag ätit frukost och surfat en del. Jag ska snart ta och sätta mig vid köksbordet för att göra klart några kort som jag började på igår men som inte blivit klara.

Vid kl 9 tänkte jag åka till Försäkringskassan och lämna in mitt läkarintyg så jag får några pengar.

Annars blir det väl inte så mycket gjort idag. Det blir nog en tupplur under dagen för så här tidigt är jag inte riktigt van att gå upp längre. Man blir visst lite lat när man är hemma sjukskriven...

Imorgon ska jag och Johan till Sundsvalls sjukhus på ultraljud. Det ska bli så spännande, första gången som vi får titta på den lill*. Ska passa på att svänga in på Barnens Hus för att titta på barnvagn och på Ikea för att kika på lite småsaker.

hÄnglarna har anlänt!

Idag fick jag mina nya hÄnglar & stÄnglar stämplar. Sommar och sol är temat och de stämplarna är ju bara så underbart fina, precis som vanligt! De är redan monterade så jag hoppas kunna prova de ikväll om orken tillåter. Sitter just nu och väntar på att Johan ska komma hem från jobbet och sedan ska vi åka till hans bror i Ljungaverk och umgås lite. Blir det ingen stämpling idag så kanske det kan bli imorgon. jag har upptäckt att jag har en hel del stämplar som jag ännu inte provat och sånt är ju alltid kul!

Har precis pratat i telefon med allra bästaste Marre-vännen i två timmar. Det är alltid lika skoj. Vi hade mycket att berätta både hon och jag idag. Det är verkligen trist att vi ska bo så långt från varandra så vi bara kan träffas några gånger om året. Det är alldeles för sällan! Nu har vi inte setts sedan december förra året så det är verkligen dags! Jag hoppas vi kan ses under vår semester!!!

Knäpp??

Häromdagen sprang jag på ett så fint stämplat kort i Gunvors blogg Jag blidde alldeles kär i en VINTERSTÄMPEL!! En jättesöt liten snöflingeflicka (eller kanske en pojke). Känns hur som helst helt fel, vi väntar ju på sommaren nu så man borde ju stämpla flipfloppisar, blommor och annat somrigt. Jag kunde inte hålla mig heller så nu har jag beställt den stämpeln så snart kan jag börja göra årets julkort...

Var på ICA i morse och hämtade ett paket från Magnolia, fullt med stämplar tror jag det är. Ska kolla lite senare när jag har mer tid att kika igenom allt.

Nya stämplar, det är lycka det! :)

Förkyld

Nu tror jag sommarvädret hittat tillbaka till Ånge, idag strålar solen och det är varmt och skönt. Tyvärr är jag ju hemma sjukskriven så jag vågar mig inte ut mer än till affären.

Mitt ben/fot är mycket bättre. Jag märkte resultat redan andra dagen efter att jag börjat smörja med salvan. Det känns bra att det går åt rätt håll med det. Har åkt på en dunderförkylning nu också och det är mindre kul. Näsan bara rinner och jag hostar och nyser om vartannat men halsontet börjar ge med sig i alla fall.

Johans syster var här lördag och söndag. Jag har lyckats lura in henne i scrapträsket, haha!! Jag fick 10 layouter gjorda så det känns bra tyvärr så var de inte åt mig själv. Jag har scrappat ett album åt en arbetskompis mamma som nu är klart. Nu väntar jag bara på själva albumet och sedan är det helt klart. Tänk att få betalt för att scrappa??!! Vilken dröm! Det har varit jättekul att scrappa åt någon annan men vilken prestationsångest man får!! Stämplat egna kort som jag sålt det har jag ju gjort men det är inte alls samma sak. På tal om kort så har jag ett par mors dags-kort som jag måste göra klart idag.

Nu ska jag gå och diska och äta lite jordgubbar som jag köpte idag, de är svenska (och dyra). Hoppas de är goda!!

Kram på er kära läsare!  Ha en bra dag!

Sjukskriven

Ja så var man sjukskriven i några veckor... Hade tid på vårdcentralen i Ånge igår morse pga min svullna fot och underben. Läkaren där kunde väl inte säga så mycket, hon trodde delvis att det berodde på graviditeten men även att jag fått en infektion i mina sönderkliade eksem. Hon sjukskrev mig i 2.5 veckor och skickade mig vidare till Sundsvalls sjukhus med två remisser i handen. Efter många timmars väntan så hamnade jag på hudmottagningen där de ställde samma diagnos som på vc. Helt säkra är de ju inte men jag har fått ett par olika salvor som jag ska smörja med så hoppas de att svullnaden går ner och att mitt allmäntillstånd förbättras. De gjorde lite olika tester på mig för att försöka utesluta en propp i benet så det var ju skönt att det inte är de. Sjukskriven är jag som sagt och ska försöka ligga så mycket som möjligt med benet högt och försöka vifta så mycket jag bara kan på tårna.

Känns som jag har lite lust att ta tag i vissa saker idag men det är väl bäst att jag mest ligger ner med foton högt. Vill försöka scrappa lite nu för det var så länge sedan men vi får se vad det blir!

Cirkus!

Ikväll ska jag gå på cirkus. Brazil Jack kommer till Ånge och Emelie hade två biljtter och undrade om jag ville följa med. Jag har inte varit på cirkus på, ja säkert mellan 15-20 år. Pappa och jag brukade gå i Falun på Cirus Scott ibland men det var som sagt länge sedan.

I förra veckan var jag och Johan i Hofors för farmors begravning. Begravningen var i fredags och den var fin. Vi var bara 14 st där och det var skönt. Det var en fin gudstjänst eller vad man ska kalla det men jag är så glad att det är över.

Imorgon ska jag till vårdcentralen med min jättefot och se vad de säger om den... Något bra hoppas jag för så här kan jag inte fortsätta.

Jag har börjat skriva en lista över vilka som tror att jag väntar en pojke resp. flicka. Ska bli skoj att se hur det ser ut innan den lill* kommer ut. Just nu är det 4 som tror på en tjej och 3 som tror på en pojke. Jag har ingen aning själv, har noll känsla för sådant.

Nu ska jag jobba en timme till och sedan gå hem och se om jag kan få något kreativt gjort, det var länge sedan sist!

Underbara hjärtljud!

Igår var vi på MVC och lyssnade på vår bebis hjärtljud! Det dunkade på så fint så! Fick reda på att jag ska gå på ett extra ultraljud pga min tarmsjukdom så de ser att bebisen växer som den ska men det blir inte förrän i vecka 32 så det är långt kvar! Barnmorskan bokade också in en läkartid på onsdag i nästa vecka eftersom mina fötter (redan nu) är jättesvullna! Johan kallar de för elefantfötter och de är verkligen jättestora (i alla fall den ena, den högra är också ganska stor men inte riktigt i samma klass som den vänstra). Vi får se om de kan göra något åt det för så här kan jag bara inte gå...

I eftermiddag efter jobbet åker jag, Johan och Idefix till Hofors. Imorgon är farmors begravning, den är redan kl 10 så det är skönt att liksom få det gjort. Vi kommer hem igen på lördag kväll!

Underbar dag!

Vår/sommarvädret håller i sig! Det är så skönt. Jag hade sovmorgon till 10 i morse och det var skönt. Efter det väntade en promenad med Idefix och sedan frukost i lugn och ro framför datorn.

Känner väl att jag inte varit så väldans produktiv med någonting idag men jag har i alla fall plockat undan lite här och där, diskat, fixat ett par matlådor, vikt lite tvätt och handlat. En hel kan tänkas men det är bara toppen på isberget... Blä! Men, men så är det, har man ingen riktig ork så har man inte. Viktigast att tänka på är ju bebisen för tillfället (som har get mig svullna ben och fötter...).

Idag ska jag också hinna jobba en sväng, 16-20. Alldeles lagom med 4 timmar. Johan och Idefix kommer och möter mig när jag slutar så ska vi ut och gå en promenad. Det ser jag fram emot, det ska bli skönt!

På fel ställe...

Här sitter man i Ånge när man egentligen skulle vara i Helsingborg på ScrapRoom på mara i helgen! Jag är så avundsjuk på de som är där! Jag vill också vara med i gemenskapen och träffa alla goa scrappare från när och fjärran.

Orsaken till att jag inte är på maran är för att vi hade oblligatorisk APT (arbetsplatsträff) på jobbet igår. Vi pratade om medarbetarskap och allt vad det innebär. Första delen av dagen var totalt värdelös medan den andra var intressant. Kvällen avslutades på Hotel Mittlandia här i Ånge med middag och det var trevligt! Jag orkade till 22 och sedan var det dags att gå hem och ta det lugnt efter att ha varit i farten hela dagen.

Idag var det scrapträff i Östersund som jag tänkt åka på men jag hade inte orken. Den lill* i magen  verkar ta den ork jag har och det är helt ok för mig! :)  Eftersom det inte blev någon scrapträff så fick jag dra med mig Johan till Sundsvall för att inhandla kläder till farmors begravning som är på fredag. Efter mycket letande hittade jag ett par byxor där magen får plats. Köpte också en byxkjol som var så snygg och ett rött linne, det är dock inget som jag ha på begravningen.

Efter klädshoppandet idag så gick vi och tittade på barnvagnar för första gången och det var så roligt men vilken djungel det är! Det finns ju hur många olika modeller att välja på! Har en packe broschyrer med mig hem som vi ska titta igenom lite och se om vi blir något klokare!

Ja det är väl vad som hänt sedan sist jag postade! På onsdag ska vi lyssna på bebisens hjärtljuden!

Auktionsvinst

Auktionsvinst

Äntligen har jag fått ordning på saker och ting på Johans dator så nu har jag fixat med lite foton och då bl a detta foto. Detta är min auktionsvinst från välgörenhetsauktionen som 
ScrapRoom hade under sin cybercrop tidigare i våras. Det var en massa skoj i det paketet som ni kan se på bilden. Pengarna som jag betalade för paketet gick till Bröstcancerfonden.

Det bor en bebis i min mage!

Johan och jag ska ha barn! Vi har fått beräknat födelsedatum den 22/10. Allt är så spännande! Om en vecka lite drygt ska vi till MVC och lyssna på hjärtljuden för första gången!