Buzzador- Pampers Active Fit

Via Buzzador har jag fått testa Pampers blöja Active Fit.Vi har tidigare inte använt Pampers, varken till Hampus eller Hugo så det var ju så klart spännande. Mitt första intryck av blöjan var att den var så tunn, jag tänkte att detta funkar aldrig men den har varit väldigt bra. Så bra att vi faktiskt funderar på att byta till denna på "heltid" när provblöjorna är slut.

Blöjan är som sagt väldigt tunn vilket gör det lätt för barnet att röra sig. Den har en högabsorberande kärna och det är det som gör att den kan vara så tunn. Den har ett nytt och mjukt ytskiktsmaterial som skyddar barnets känsliga hud. Hugo verkar trivas bra i den, den sitter bra på och läcker inte.

Slutsats: vi är jättenöjda!!

Jag är medlem på Buzzador.com, är du?

Jag anmälde mig i våras som medlem på Buzzador.com. Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Man skapar en profil när man blir medlem och det är utifrån den som du kan bli utvald att prova olika produkter. Du får själv produkten hemskickad tillsammans med ett antal mindre prova-på paket som du kan dela ut till dina vänner, detta kallas att Buzza. Du som Buzzador delar med dig av information om produkten och dina vänner får prova och  du kan vid ett senare tillfälle höra vad de tyckt om produkten och detta rapporterar man sedan via hemsidan till Buzzador.

Jag har fått prova tre produkter under den tid jag varit med, det har alla varit barnrelaterade som t ex blöjor. Just nu väntar jag dock på att få höra om jag kommit med i en kampanj med produkter från Decubal.

Vill du veta mer så kan man läsa
här eller lämna en kommentar med din mejladress så hör jag av mig. Du får gärna lämna mitt namn på Buzzador som är Krockan när du registrerar mig.


Rosa Bandet på Pyssel.net

Under oktober månad samlar Pyssel.net in pengar till bröstcancerforskningen. Gör ett besök på http://www.forum.pyssel.net/viewforum.php?f=24 Det kommer upp auktioner varje kväll runt 20. Det är lite olika saker man kan bjuda på men t ex smycken, pappers/pysselpaket från Pyssel.nets sponsorer och en massa annat som forumets medlemmar skänkt. Så ta för vana att gå in efter 20 varje kväll i oktober och kika på allt fint, det tänker jag göra!!

Just det, är man inte medlem på forumet kan man i alla fall bjuda på auktioner via mail.