En bra dag!

Idag har jag haft en härligt produktiv dag! Det är skönt med sånna!! Jag har städat och tvättat massa, det tog större delen av dagen men nu är det gjort och det känns skönt! Hade varit ännu bättre om jag hade haft två nya lampor att sätta fram i vardagsrumsfönstret och gästrumsfönstret... Jag är på jakt men har inte hittat några ännu. På den ena lampan så är skärmen spräckt, den har nog fått hjälp att trilla i golvet för många gånger. På den andra lampan hade det gått en skärva ur "skärmen" när jag tog fram den efter jul. Låter det inte snyggt så säg?? Jag ska till Elbutiken i Ånge imorgon och ta mig en kik, hoppas jag hittar något fint och inte alltför dyrt. Jag var på möbelaffären i onsdags men hittade inget och kollade på Ikea igår men hittade inget där heller.

Jag har gjort två kort också, två grattis-kort i rosa. De kommer här i helgen.

Jag fick en massa rolig pysselpost idag!! Två clearstamp-sets som jag beställt från USA och så lite blandat pyssel från Sverige.

Nu ska jag poppa popcorn och titta på Batman- The dark knight.

God kväll!

Torsdag kväll.

Hur står det till med er kära läsare där ute? Med mig är det bara bra! Jag är ledig i 4 dagar och det är välbehövligt kan jag tala om! De sista veckorna har jag varit så trött och det har inte gått över hur mycket jag än sovit. Man skulle kunna tro att jag är gravid men så är inte fallet. Jag är väl bara inne i någon tröttperiod! Jag hoppas i alla fall att det går över snart för det är inge skoj att jämt vara så här trött.

Idag har jag haft min svägerska här på pyssel och lite lunch. Det var mysigt. Jag fick ett kort gjort, hann inte med mer eftersom jag hade en krasslig, klängig och sällskapsjuk Hampe i knät mest hela tiden. Men som sagt, ett kort blev gjort. Jag ska fota så kommer bild här i bloggen under helgen. Kortet var ett beställningskort från jobbet till en kollega som fyllt 40 år. Jag ska göra ännu ett beställningskort imorgon, till en 40-årig fd arbetskollega. Ska klura lite på vad jag ska hitta på.

På eftermiddagen/kvällen har jag och Johan varit i Sundsvall och handlat. Det blev mest mat men även ett par andra småsaker. Det var kul att komma iväg en sväng. Hampus lämnade vi hos farmor. Han ska vara hos farmor och farfar imorgon också och då ska jag passa på att storstäda, tvätta och pyssla har jag tänkt.

Nu ska jag snart gå ut med Idefix och sedan gå vidare till sängen.

God natt på er!

Några kort till...

Här kommer ett par kort till som jag gjort. Först ut är mina favvo-ugglor på två snarlika kort.


Stommen är Bazzill Bling, övriga papper är div. spillbitar. Ugglan är en clear stamp från Prima, Hoo Hoo och grenen är stämplar från Basic Grey, den svarta ramen är clear stamp från Hero Arts. Ugglan är färglagd med ProMarkers. Bandet är från Queen & Co.


Stommen är ?, övriga papper är div. spillbitar. Ugglan är en clear stamp från Prima, Hoo Hoo och grenen är stämplar från Basic Grey. Ugglan är färglagd med ProMarkers. Bandet är från Queen & Co.


Ett beställnings kort till en blivande student. Beställaren har inte sett det ännu eftersom jag glömt det hemma varje dag denna veckan. Jag hoppas allra sötaste Åsa som inte stickar tycker om det:). Stommen är Bazzill, mönstrat papper från Doodlebug, band från ?, stickers från AMM. Patrik är QK Snow Day.

Jag blir ruinerad...

Jag älskar att titta in i Lindzis blogg. Hon gör mycket fint och hittar mycket fina saker på nätet som jag ibland också måste ha... Visst är det konstigt?? :)

För ett tag sedan tipsade hon om en affär på Etsy som sålde ursöta clear stamps och nu har jag varit inne och beställt ett par stycken. Shoppen heter My cute stamps.

Dessa två ark blev det, tuffa robotar och söta prinsessor.

Visst är de fina? Ser fram emot att de kommer i blevlådan.

Några kort!

Jag pysslade ihop några kort i förra veckan.


Stomme från Bazzill, övrigt papper + "korkmattan" från spillbitspärmen. Ugglorna är en stämpel från Rachelle Anne Miller, färglagda med Promarkers. Grattis är QK Sunshine.


Stomme från ?, övrigt papper är spillbitar. Fågeln är en QK-die, texten QK Studio Classic. Den avlånga svarta stämpeln är en clear stamp från Hero Arts.

Jag hade ett kort till  att visa men jag hittar det inte, skumt! Jag får återkomma!

Hoppas jag hinner!!

Pappersvinden lottar ut mumsigt blogcandy i sin blogg nu ikväll. Jag hoppas att jag hinner vara med i utlottningen!!


Jag vill vinna!

Jag hittade Florins blogg och hittade då en utlottning och sånt är ju alltid skoj! :) Kika in hos Florin, det finns mycket fint att titta på!Ta chansen att vinna QK-dies!

Gör ett besök HÄR för din chans att vinna någon av följande dies:Måste utfärda en liten varning också, sidan ger STORA ha-begär på alla fina dies etc som visas! :)


Add-on delen till min Clip-it-up har kommit!

Så HÄR såg den ut innan. Nu ser den ut så här:Nu mäter den nästan 75cm på höjden. Köpte till några förvaringfickor att ha på den övre delen, de är det enda som hänger där ännu så länge. Jag är så nöjd med mina inköp. Det är bara synd att jag inte har något bra ställe att ha den på. Just nu hyr jag in den ovanpå Johans vapenskåp och det är aningens opraktiskt.

Bloggodis hos Inkido!

I Inkidos blogg har min nu chansen att vinna fem stycken nysläppta stämplar! Inkido har en massa nyheter på G så det lönar sig verkligen att kika in i deras blogg med jämna mellanrum för att få smakprov! Titta bara på de här fina papperen:


Det var alles för idag. Jag har ett kort att visa men jag måste bestämma mig om jag ska skicka in ansökan till ett DT. Kortet måste i så fall vara opublicerat i blogg/galleri så jag får lugna mig tills jag bestämt mig.

Trevlig kväll!

40-årskort!

Här är ett kort som jag gjorde tidigare i veckan. Ett beställningskort till en 40-årig man och det är alltid lika svårt när det är kort till män tycker jag. Håller på och klurar som bäst på pappas kort till 65-årsdagen och det är inte helt lätt.


Papper från Bazzill och Doodlebug. Rubons från MM och stickers från All My Memories. Band från ?.

Ett sista inlägg om bloggodis...

I alla fall på en stund för nu måste jag till tvättstugan.

Hittade denna
blogg med en smaskig utlottning. Vad sägs om detta??


Ytterligare bloggodis!


Kika in i 
Michelles blogg så har ni chansen att vinna ett härligt alla hjärtans dags-paket!!


Pink Gem Designs

Jag hittade denna sidan, Pink Gem Designs, nu när jag satt och surfade på morgonen! Utsöta stämplar tycker jag och besöker du deras blogg och lämnar en kommentar så har du chansen att vinna två sötisstämplar! De släpper nya stämplar nu i januari som kommer att skickas den 14 januari.

And in English, I found this site, Pink Gem Designs, this morning while surfing the web. I think the stamps are very cute and if you visit their blog and leave a comment you'll have the chance to win two cute stamps. They are releasing new stamps in Janyary. These stamps are available to pre-order now but will not be available for dispatch before Wednesday 14 January.

Ännu mer bloggodis!

Jag har varit ute på bloggodis jakt så här kommer ännu mer. Hälsa på i Bev's blogg för din chans att vinna detta:


Mer bloggodis!

Hälsa på i Sally's Creative Corner för din chans att vinna massa skoj!!

Lycka till!

Vinn bloggodis!

Besök denna bloggen för din chans att vinna bloggodiset nedan:Händer inte så mycket nu...

Jag har dess värre inget roligt att visa upp trots att jag faktiskt pysslat lite. Jag satt  och gjorde två kort igår kväll och har två till som jag hoppas få gjorda under veckan. Jag fick en beställning på två kort strax före nyår så de håller jag på med + att pappa fyller 65 år den 23/1 så jag måste komma på något bra till honom också. Vad han ska få i present vet jag inte ännu, han är så svår att köpa åt. Får klura lite på det.

Annars är det väl intet nytt på Ånge-fronten. Jag jobbade nätter helgen som var så då blev det inte mycket gjort. I måndags fyllde Johan år så vi hade hans familj över på lite tårta på kvällen. Igår var jag ledig och hemma med Hampus. Vi var ute och gick en timme nu när kylan ÄNTLIGEN gav med sig och tur va väl det för nu är det kallt igen.'

Inte så mycket annat att berätta tror jag. Jag ska pyssla klart det jag håller på med så kommer det bilder här när allt är klart! Ska göra ett kort till också kom jag på. Jag ska försöka göra ett kort varje vecka efter kortskissen.

Ha det bra!

Jag är kär!!

Dess FINA burkar har jag blivit kär i! Tvättmedelsburken flyttade hem till oss idag och jag funderar starkt på om inte burken för ljus också får följa efter... Fler tjusiga burkar finns hos Favoritsaker.
Nyårslöften!

Jag brukar inte avge nyårslöften men tänkte göra det i år, i alla fall några scraprelaterade.

-Scrappa/kortmaka mer och shoppa mindre. Jag måste bli ännu bättre på att faktiskt använda det som jag har hemma. Jag tycker dock att jag blivit bättre på det under 2008 men jag kan säkert bli ännu bättre.

-Försöka vara med på kort/scraputmaningar minst 2 gånger i månaden (tänkte skriva 4 gånger i månaden först men jag tror jag får börja med 2 så jag inte trillar av pinn).

-Ev söka något dt-uppdrag om det dyker upp något som känns intressant.

Ja det var nog det hela. Nu måste jag ta tag i städningen här hemma, städa och tvätta står på schemat idag och därefter tre nätter med jobb.

Trevlig helg!


Gott Nytt 2009!

Jag hoppas alla får ett superår i år! Själv känner jag på mig att detta året kommer att bli något alldeles extra!

Jag har några små nyårslöften som jag tänkte återkomma till i nästa inlägg, de är pysselrelaterade!