Guldklimpen!

Jason nyfödd

Mitt första försök att lägga in en bild i ett inlägg!

Detta är lilla Jason Troy som föddes den 22/4 i USA. Visst är han söt??

Helg

Sitter på jobbet och svarar i telefon och inväntar lite inspiration till ett bröllopskort som jag ska göra. Min kusin Erin i USA gifter sig om en vecka och presenten är klar, bara kortet som saknas. Har kikat runt i olika gallerier för inspiration men jag hittar inget, skulle vilja hitta ett som passar och sedan göra ett likadant, det vore enklast just nu för en latmask som mig! :)

Jag sitter och löser lite korsord mellan samtalen. Jag älskar korsord! Favorittidningen är Kändiskryss som kommer ut några gånger per år. Fick faktiskt hem en vinst i torsdags från förra numret, en CD. Inte så tokigt!

Ikväll ska jag göra något jobbigt... Ser inte alls fram emot det. BLÄ!! Wish me luck, det kommer jag att behöva!

Nu ska jag gå och pussa lite på Johan innan jag går hem!

Ha en skön helg!!


Händelserik vecka...på gott och ont

Det har varit en händelserik vecka sedan jag skrev sist. Det har varit lite strul till och från med Johans bror, eller rättare sagt med de han umgås med. I tisdags hade vi (Johans mam och pap, jag och Johan) en intervention med Gabbe och försökte få honom att inse ett och annat och jag hoppas det är på rätt väg nu!  Vi får se hur det går!

Johan och jag sökte semester torsdag och fredag i förra veckan och åkte till pappa och Gun som var i Guns stuga i Kilafors. Det var jätteskönt att komma bort ett tag och inte fundera så mycket på ditt och datt. Vi gjorde inte så mycket under tiden vi var där och "var" mest, blev omhändertagna av pappa och Gun och det var skönt. En biltvätt hann vi med och även att byta till sommardäck så nu är det fixat. I lördags kom Guns yngsta dotter med sambo och deras lilla Ludvig på besök. Vi tillbringade dagen tillsammans och grillade. Det var mysigt. På kvällen körde vi hem till Ånge igen och igår var vi mest hemma. Vi var ut till Ljungaverk till Johans föräldrar och bror som flyttat dit under helgen.

Ny till det tyngsta på hela veckan. Min farmor gick bort igår. Hon blev 90 år gammal. Hon var sjuk så på så sätt var det skönt att hon fick somna in. Hon har varit dement de sista kanske 10 åren så den farmor jag kände när jag var liten har inte funnits på länge.

En glad nyhet är att jag blivit moster igen till min amerikanska värdsysters son som föddes lördags morse. En liten Jason Troy på knappt 2.5kg har kommit till världen! Fick lite bilder på mailen från Glenda idag och det var kul att se. En sådan liten en! Lika söt som de andra två barnen är han! Ska bli så roligt att följa honom genom livet!

Ska till vårdcentralen idag och förhoppningsvis få ny salva för mina eksem! De andra som jag haft tidigare kan jag inte längre använda så vi får se vad de hittar på nu! Något bra hoppas jag för detta går inte längre, jag får inte sova på nätterna och jag har stora sår på mestadels ryggen för det kliar så hemskt!

Ja det var en liten uppdatering från mig och den gångna veckan! Jag återkommer!

Annandag påsk

Sitter på jobbet och skriver! Känns surt att vara inne idag när det är så fint väder ute. När jag åkte till jobbet strax före 9 så var det redan 8 grader varmt ute. Skönt! Får se om jag orkar mig ut på promenad efter jobbet idag.

Ikväll ska vi på middag hos Emelie (Johans syster) och hennes man Mohammad för att fira Emelis 19-årsdag som var i fredags.  Jag har beställt en bok om scrapbooking åt henne för det ville hon ha och även ett paket med scrapsaker, tyvärr har ingen av dessa presenter kommit fram ännu. Trist att inte ha present med sig när man ska fira men så kan det bli ibland, posten är ju som bekant inte alltid att lita på.

Påskhelgen har varit lugn och skön hemma hos oss. Jag har sovit en hel del men också pysslat lite och varit ute en del i det sköna vädret. Vi hyrde "A history of violence" i lördags men den var ingen hit tyckte jag, jättekonstigt slut. Den liksom bara slutade men det blev liksom inget riktigt avslut. Igår kväll började jag och Johan titta på Sagan om Ringen, det var länge sedan vi såg den så nu tyckte vi det var dags.

Den 2:a juni jobbar vi sista dagen innan vår sommarsemester. Den börjar otäckt tidigt i år men så är det. Det ska hur som helst bli skönt att vara ledig. Vi funderar på att åka till Stockholm den 3/6 och gå på
Takida på Tyrol. Takida är ett band från Ånge som nu äntligen släppt sin första skiva på skivbolag. De har kämpat i många år så det är kul att det äntligen händer något. Kan vi bara få hundvakt så åker vi ner en snabbis till Stockholm. Det vore så skoj!

Nu är det snart påsk!

Ja då börjar påsken närma sig med stormsteg. Inte det minsta påskigt har vi det hemma, ja inte ännu i alla fall. Jag ska hem och städa efter jobbet och lägga en påskduk på köksbordet men så mycket annat påskpynt blir det nog inte hemma hos Lindboms i år. Jag har ingen ork eller lust att plocka fram en massa för att bara ett par dagar senare ta bort allt. Nä, då lägger jag hellre energin på något annat!

Jag har i alla fall skickat några påskkort i år, det var många år sedan sist. Jag törs dock knappt säga att de är *viskar* köpekort. Det fanns inte tid för något annat, energin och lusten saknas här också för tillfället. :(

I måndags var jag och Johan i Sundsvall på vår lediga dag. Idefixen behövde hundmat. Passade på att kika runt lite på div. saker, åt på Subway (SMASK) och så såg vi Ice Age 2. Den var rolig! Vi hade turen att de visade den med engelsk tal i Sundsvall annars hade vi inte gått. Det faller bort så himla mycket roligt i dubbningen och även i översättningen för den delen. I alla fall så var filmen rolig, den rekommenderar jag.

Nu är jag på jobbet, ska så vara till kl 12.45 idag. Ska bli skönt att komma hem tidigt. Johan jobbar ända till 20.15 så jag blir ensam hela eftermiddagen och större delen av kvällen. Vi började kolla på "En riddares historia" igår kväll för femtioelfte gången så jag hoppas vi ser klart den ikväll. Den är ju så bra, för att inte nämna rolig! Ännu en film jag rekommenderar. Jag jobbar imorgon också och på måndag men det gör inte så mycket för det är ju så bra betalt då.

Glad påsk på er!

Nu har jag också blivit med blogg!

Så där ja! Nu har jag också blivit med blogg, på svenska denna gången. Jag har fortfarande kvar min Xanga men den är ju lite trist eftersom bara medlemmar kan lämna kommentarer. Jag ska försöka vara lite mer aktvi här än jag är där!

Har jobbat idag! Sov bort dagen fram tills jag började och kom inte hem förrän efter 19 och hade då ingen större lust att sätta igång med något över huvud taget. Det jag åstadkommit efter jobbet är att fota lite som jag länge tänkt att jag skulle göra. Jag har fotat min auktionsvinst från ScrapRoom som jag la det vinnade budet på under SR:s cybercrop! En massa skojsiga saker var det i den lådan kan jag tala om! Det kommer förhoppningsvis en bild på min vinst här om jag kan luska ut hur jag får till det... Jag har även fotat lite i nya lägenheten eftersom det är en del som är intresserade av att se hur vi har det i vår nya lya som ju inte är så ny längre men i alla fall!

Kl 22.15 ska jag och Idefixen åka och hämta Johan på jobbet., tills dess tror jag att jag ska sortera ner lite papper i mina mappvagnar. Jag har varit lite lat med det de sista månaderna...

Sov gott!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!