Snart är februari här!

Jag har skrivit det förr och jag lär nog göra det igen... Vad tiden går fort! Jag har varit hemma från Ängelholm i snart två veckor och tänkte jag skulle hinna uppdatera och skriva en hel del här men det har ju inte skett...

Jag har jobbat och jobbat sedan sist. I förra veckan var jag två dagar på fjärren och så tre dagar på praktik med Banverket Produktion. Många trevliga prickar träffade jag och Åsa där. Vi fick vara med och snöröja och spårrensa, vi har synat kontaktledning och så var jag ute med signalarna en dag och tittade lite. Det var skojiga dagar och så klart några av de kallaste denna vintern. Denna veckan har jag suttit på fjärren 4 dagar och ska sitta igen imorgon. Det är kul och det går framåt! Jag känner inte riktigt att jag är redo för att ta några samtal men kanske i nästa vecka. Det är hur som helst skönt att känna att det går framåt, det går lättare och lättare att knappa! Igår jobbade både jag och Åsa kväll och då hände det spännande grejor på DLC i Ånge må ni tro! En nedriven kontaktledning minsann, på bangården i Ånge! Åsa och jag tyckte det var jättespännande så klart för vi har ju aldrig varit med om det. Vi var nog de enda på DLC som tyckte det skulle jag tro för det ställer ju till en MASSA bekymmer. En älgpåkörning orsakade också att två tåg tappade luften. Spännande saker det där! :)

Jag och Johan har hyrt film som vi ska se ikväll, "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry". Den är rolig tror jag! Den ska jag se nu (om Johan kan slita sig från Diablo vill säga)!

Nu är jag hemma!

Nu har jag kommit till Ånge och det är så skönt! Flygen var i tid. Vi var i Ånge strax före 22. Vi lämnade barmarken bakom oss i Ängelholm och återvände hem till snön, dock ingen kyla! Nu ska jag mysa lite med Johan i soffan framför säsong 4 av 70's Show.

Nu bär det snart av hem till Ånge.

Jag sitter på skolan i Ängelholm och väntar på att taxin ska komma och hämta oss och köra oss till flygplatsen. Kl 16.30 går planet mot Stockholm och strax före 20 landar vi i Östersund. Det har varit två bra veckor. Hela gruppen klarade provet och det känns ju så klart jättebra. Jag ska vara hemma i Ånge i tre veckor nu och praktisera med David och ett par andra handledare. Det ska bli skönt!

Nu ska jag se om jag får vara med och spela biljard! Ha det bra!!

Då var det snart dags att bege sig söderut igen.

Kl 18.10 går tåget mot Stockholm för vidare färd mot Ängelholm där jag är strax före 8 imorgon bitti. Jag har ingen lust alls att åka ikväll. Det tar liksom emot. Det är ju alltid skoj att komma ner när man väl är där men nu känns det segt att sätta sig på ett tåg och åka ifrån familjen.

Kom hem kl 20 i fredags kväll. Igår tvättade jag mest hela dagen så jag har något att ta på mig under veckan. Jag pysslade också ihop ett kort till en klasskompis som fick en dotter i förra veckan, det blev en liten skrutta på 1300gr som kom 10 veckor för tidigt.

På fredag kommer jag hem igen och är då hemma i 3 veckor innan det är dags för sista svängen i Ängelholm.

God fortsättning!

Ja, så var det 2008. Vad fort det går! Nytt år och nya möjligheter!

Vi hade en jättetrevlig nyårsafton här hemma. Johans mamma och pappa och syster med familj kom hit och åt tacos. Vi roade oss kungligt med mitt Singstar som jag fick av Johan i julklapp. Mikrofoner och tre skivor till, det är hur kul som helst! Vi skrålade på fram till midnatt då vi skålade i champagne. Johans mamma och pappa åkte hem strax därefter och Emelie och Mohammad hade redan åkt iväg för att skjuta raketer.

Idag började jag jobba igen efter min 11 dagar långa ledighet. Det var lite segt men det gick och det gick ganska bra om jag får säga det själv. Jag satt med David och knappade mest idag, David fick själv ta hand om grafen för den tycker jag att jag har bra koll på. Det är värre med "knappandet" men även det börjar lossna nu. Allra värst är det vid datorerna som alla andra tycker är så lätta men det är väl för att jag suttit minst där. Det ska väl bli ordning på det också så småningom.

På söndag bär det av till Ängelholm igen för att vara där i två veckor. Jag kommer dock hem helgen 11-13/1. Det ska bli kul att träffa alla igen! Vår grupp är verkligen jättebra! Ser fram emot middag på Tres Amigos:).

Nu ska jag kolla på Bevvan och sedan sova. God natt!