Inkido lottar ut godis!

Inkido lottar ut godis i sin blogg. Det vill du inte missa! :)
 

Hälsa på i Grodans blogg!

Idag visas mina alster i Grodans blogg. Välkommen att kika in!

Utan internet, IGEN!!

Ja vi är utan internet för andra gången på två veckor. Förra veckan försvann routern med en åsksmäll och denna veckan gick modemet men varför det gick förstår vi inte. Jag svarade i telefon och sedan var internet borta och kom inte tillbaka. Mysko! Det är i alla fall anledningen till att det händer nada här inne. Nytt modem är beställt och jag hoppas verkligen det kommer i nästa vecka.

Jag håller som bäst på att skapa med mitt paket från Grodans. Det ska visas upp i deras blogg i nästa vecka. Mitt i jobbveckan från hell :) så är det skönt att sätta sig ner och göra något helt annat.

Idag har vi varit och hämtat golvet som ska in i Hampus rum, pappa kommer och lägger in det i helgen och det ska bli så skönt att han äntligen kan flytta till eget rum!

Nu ska jag väl slita mig från datorn, vi har lånat svågerns modem en snabbis och nu är det dags för mig att skjutsa hem honom så jag får lite annat gjort ikväll.

Vårt kök/Our kitchen

Here are some pictures of our kitchen! We haven't done anything in the kitchen, we just moved in. In a few years we might move the kitchen to where the scrapbooking room is today, I think that would be great!!

 


Födelsedag idag!

Idag blir jag 31 år, tänk vad tiden går. Jag fick sovmorgon och frukost på sängen sedan var Hampe och jag ute ett par timmar medan Johan städade huset. Därefter kom svärisarna och tog Hampus så jag och Johan kunde åka till Sundsvall och gå på bio och se "Harry Potter och halvblodsprinsen". Den var bra. Efteråt blev det "middag" på Sybway och nu väntar en myskväll i soffan med Johan och någon film eller ett par avsnitt av Las Vegas, jag har inte bestämt vad jag vill se ännu. Kladdkaka och vaniljglass blir det också, SMASK!

Godis hos Handstämplat

Detta fina godis har du chansen att vinna hos Handstämplat.


Grodans.

Det är från Grodans Scrapgarden som jag kommer att få mitt gästpaket, ville inte skriva det i förra inlägget eftersom de själva inte gått ut med något i bloggen men nu så får ni veta! :)

Jag ska vara gäst-dt!

Jag ska vara gäst-dt åt en svensk scrapbutik!!! För allra första gången någonsin! Det ska bli jättekul! Men jag gissar att skaparångest med STORT S kommer att infinna sig när det är dags... Jag ska få mitt paket hemskickat i nästa vecka och det ser jag fram emot!

Sååå spännande!

Slut på semestern!

Ja i måndags var det dags att åka till jobbet igen efter semestern! Det gick över förväntan måste jag säga. Det var en lugn dag så det kändes helt ok att vara tillbaka. Vetskapen om att jag bara ska jobba ca 2.5 månader till hjälper ju också upp det hela! :)

Vi har varit på vårt första ultraljud och där visade det sig att jag var betydligt längre gången än vi trott så nu är bf ändrat till 5 oktober istället för 19 november. Lite skillnad eller hur? 5-6 veckor bara for förbi i en hast men det känns helt ok tycker jag. Om det varit min första graviditet så kan jag tänka mig att jag skulle kännt mig snuvad på de veckorna men så känner jag inte. Vi har ju liksom allt här hemma i stort sett. Lite nya kläder vill jag nog köpa men annars finns ju det mesta. Ska bli SÅ mysigt att tvätta bebiskläder, sätta upp spjälsängen, fixa vagnen etc.

Sista semesterveckan for förbi i en hast. Vi tillbringade ett par dagar hos Johans mormor och morfar i deras stuga. Det tyckte Hampus var toppen! Han fiskade (med lite hjälp) för första gången och drog upp ett par abborrar. Vi hann också med en tur till Kilafors för att hälsa på pappa och Gun. Vi tillbringade en dag på Furuvik med pappa, Gun samt Guns döttrar med familjer. Hampus tyckte det var roligt, han gillade karusellerna mer än djuren:).  Vi har också varit och åkt ånglok i en liten ort som heter Jädraås. När pappa fyllde 65 år i januari så fick han i present att han skulle få köra ånglok en dag i Jädraås och i söndags så var det då äntligen dags. Hampus tyckte det var kul ända tills loket tutade, då ville han bara gömma sig.

Nu ska jag snart gå och sova, imorgon väntar ännu en tidig morgon!

Kram på er!!

Blog candy!

Besök House in Inspiration för din chans att vinna detta: