Min Clip-it-up och min Pull EZ Ribbon Purse

Så här ser min Clip-it-up ut som jag monterade och hängde upp saker på igår. Jag mätte den idag och den är nästan 50cm hög. Jag har beställt add-on delen också så jag kan hänga på ännu mer. Den är hur smidig som helst och sväljer MASSA. Jag förstår inte varför jag inte monterat den tidigare!! Jag har beställt båda delarna från KTCrafts i USA och passat på när de haft 25% på hela sortimentet.Här kommer ett par bilder på min Pull EZ Ribbon Purse. Den har fyllt idag och även den sväljer hur mycket som helst och det är så smidigt att ha alla band samlade. Även denna är inköpt hos KTCrafts.Ett grattis-kort.

Här kommer ett grattiskort som jag gjorde tidigare i december. Jag missförstod min pappa ang. datumet så jag skickade kortet till mottagaren en månad för tidigit. Jaja, så kan det gå. Hon blev glad i alla fall och får väl hålla på kortet tills den rätta födelsedagen. Här är i alla fall kortet:Stommen är Bazzill, det mönstrade papperet är jag inte säker på men kanske KI Memories. Div. knappar från bl a Foof a la. Igelkottarna och humlorna är stickers från Penny Black.

God Jul kära vänner!

Med detta vill jag önska mina kära vänner där ute i världen en god jul! Jag och familjen åker till Falun imorgon för att fira jul och återkommer på fredag.

Årets julkort 2008 (jag ber om ursäkt till er som inte fått det med posten ännu men jag kan inte vänta längre med att lägga upp det eftersom vi åker tidigit imorgon bitti).Papper från Bazzill, textstämpel från Reprint. Ljuset har jag ritat själv, lågan är seglet till en surfingbräda (QK-die). Band från?, fern punch storlek mellan med lite guld stickles på. Kortet är en total lift från ett som superduktiga
Lindzi visade i sin blogg förra året.

Passar även på att visa en tändsticksask som jag gjort till ett mingel på ett forum.Ask stl stor. Stämpel från Magnolia, färglagd med Promarkers, papper från Heidi Grace, band från KI Memories, snöflingor är die från QK med lite ljusblå stickles på.

Scrapkryssning!

Jag vill åka på scrapkryssning och nu tar jag chansen att vinna en biljett i en tävling som jag hittade i Arkivets blogg. Tävlingsinlägget hittar du här.

Ta chansen du med!


Följ min blogg med bloglovin'!

Nu kan du följa min blogg på bloglovin'! Jag har inte orkat ta tag i det där förrän nu men nu har jag lagt in alla bloggar jag dagligen läser där samt ett par som jag läser då och då och nu kan jag lätt gå in på den sidan och se vem som skrivit ett nytt inlägg och så får jag varje dag ett mail med vilka bloggar som uppdaterats under dagen, hur smidigt som helst.


Bara några futtiga dagar kvar...

Nu har jag bara några stackars dagar kvar på min två veckors semester. Buhuh:(! Usch vad tiden går fort när man är ledig. Vi har både varit borta och hemma under semestern. Vi åkte förra tisdagen till pappa i Hofors och spenderade dagen där med honom och Gun. På kvällen åkte vi vidare hem till mamma i Falun. På onsdagen tog vi en sväng på stan i Falun och på eftermiddagen hade mamma bokat in en tid för massage för mig, det var ljuvligt skönt! På kvällen var vi bara hemma. På torsdagen var vi hemma hos mamma på förmiddagen och på eftermiddagn hälsade vi på Marre, Calle och Emmy i Borlänge. På fredagen bar det av till Stockholm över helgen och följande måndag körde vi hem till Ånge. Då var det skönt att vara hemma. Det är ju så att borta bra men hemma bäst tycker i alla fall jag!

Här hemma har vi inte gjort så mycket, precis som det ska vara när det är semester! Hampus och jag hade besök i onsdags av min kompis Linda och hennes lilla Molly och igår kom min arbetskompis Åsa med sina barn, Ida och Filip. Det är alltid skoj med besök!

Jag har i alla fall tagit tag i våra bokhyllor under veckan, de har sett för hemska ut och ser väl fortfarande inte jättebra ut men det är i alla fall bättre. När Hampus började riva och dra i alla böcker och cd-skivor la vi de så högt upp vi bara kunde, det var liksom enklast så och där högt uppe har de blivit kvar, lat som man är... Hur som helst så var det skönt att få lite ordning där. De är dock fortfarande överbelamrade men någon sorts ordning har jag lyckats med i alla fall. Vi har för mycket böcker och behöver en till hylla för att allt ska få plats på ett bra sätt. Jaja, vi får se när vi får plats till det.

Idag har jag varit och klippt mig och så har vi städat här hemma, så skönt att ha det gjort innan helgen. Det blir tacos till middag och ikväll ska vi se på film och mysa. Vi burkar se några julfilmer så här veckorna innan jul för att riktigt komma i stämning. Ikväll blir det nog "Love Actually", men vi ska även se "Tomten är far till alla barnen", "The Holiday" och den första "Ensam Hemma"-filmen,

Imorgon åker jag till Sundsvall och Södra Berget för att gå på julfest med jobbet. Vi ska se en Wallmans-show och äta gott och ha trevligt. En natt blir det på hotellet och sedan hem igen på söndag och till jobbet igen på måndag... Men jag ska inte klaga, jobbar två veckor och sedan är det en veckas semester till över jul!

Tänkte av sluta med lite foton på lite allt möjligt.

Till att börja med min nya almanacka för 2009. Jag är så nöjd! Länk till sidan där jag beställt den finns nedan i ett tidigare inlägg.
En bild på vår ytterdörr och den underbara kransen som jag ser fram emot att ta fram varje advent. Den är inköpt på Papeterie i Nordstan i Göteborg för ganska många år sedan nu. Får jag nu bara hem "Äntligen Hemma"-dörrmattan från Serholt också så blir det riktigt bra där utanför dörren.
Bilden nedan ser lite skum ut... :) Det är i alla fall en anslagstavla, ja eller vad man nu ska säga. Man kan sätta fast papper, foton etc i öglorna och där tänkte jag i år sätta våra julkort. Jag har i flera år haft en korsstygnsbroderad "ficka" att ha julkorten i men i år tänkte jag prova något nytt. Den ser så trist ut just nu men det blir nog bra när jag fyller på med några julkort. Återkommer med "efter-kort" när jag fått några julkort:). Den är inköpt på en söt butik i Landskrona som heter Gröna Bönan, jag var där i oktober när jag hälsade på mamma och Mats under en helg.Trevlig helg kära vänner!

Utmanad av Eva-Lena!

Jag har blivit utmanad av Eva-Lena.  Den här gången handlar det om julklappar, dvs mina önskningar. Reglerna var enkla, lämna ett meddelande hos den som utmanat när utmaningen är utförd. Även att jag i min tur utmanar tre andra bloggar. Jag har valt att utmana Pia, Ejris & Martina.

Det här önskar jag mig av Jultomten!

3 hårda:

En digital systemkamera
QK Platform
QK Strawberry

3 mjuka

Goa kramar och pussar av Hampe
Handdukar från Lexington
Flanell-lakan från Lexington

3 Viktiga

Att min familj får må bra
Ett syskon till Hampus
En skön jul med nära och kära