Börjar närma mig nu...

Jag börjar närma mig två grejer nu, 30 år om 3 veckor och snart färdig trafikledare...

Ja tänk att man snart är 30 år. Den 18:e juli är det dags. Det enda som är trist är att jag jobbar 14-21 på min födelsedag men det får väl lov att gå.

I fredags skrev jag det sista teoriporvet innan jag blir godkänd som fjärrtågklarerare. Jag är godkänd och det känns SÅ bra! Går det som det är tänkt nu så ska jag gå med handledare i två veckor till och sedan börja jobba själv. Spännande!

Midsommarhelgen tillbringade vi hos mamma i Falun. Jag och Hampus körde ner onsdagen före midsommar och Johan kom med tåg på midsommarafton. Hampus har varit hos fotografen för första gången, har inte sett resultaten ännu men jag ser fram emot de. Vi ska åka ner på "visning" i augusti och beställa någon förstoring. Ett besök hos Marre och Calle hann jag med, Johan var sjuk så han fick vara hemma hos mamma. Jag och Hampus träffade även Caroline i Gävle när vi kört Johan till tåget. Det var jättekul att se henne, vi hade inte setts sedan vårt bröllop i juli 2005. Förhoppningsvis kommer vi att ses mer i sommar, de ska bila norr ut så jag hoppas de stannar till hos oss på hemvägen.

Det lutar åt att Johan och jag blir husägare i höst. Vi har hittat ett hus och kommit överrens om ett pris så nu ska vi bara ta dit en besiktningsman som får kolla igenom huset. Håll tummarna för att besiktningsmannen inte hittar något!!

Nu ska jag gå och ta in tvätten. Trevlig kväll!

Lite pyssel!

Här kommer några kort som jag gjort.Tänkte även tipsa om en rolig skylt som jag har ute på Tradera just nu.
Här finns den.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Det är mycket nu!

I natt ska jag jobba min åttonde natt på 3 veckor, det börjar bli aningens segt nu kan jag lova. Jag är ledig över helgen och nästa vecka jobbar jag en kväll och en natt till och sedan är jag ledig i 6 dagar. Det ska bli skönt.

Hampus och jag åker till mamma i Falun nästa onsdag och stannar tills följande måndag. Johan kommer ner på midsommarafton och stannar över helgen. Fullt upp kommer det att bli i Falun. På torsdagen ska jag först på massage och sedan ska Hampus till
Fotograf Mäster Björn och bli fotad. Det ska bli riktigt skoj, första gången hos en riktig fotograf. Midsommarafton blir en lugn tillställning hemma hos mamma, ev ett besök vid midsommarstången om gatan fortfarande ordnar en sådan. På lördagen ska vi åka till Borlänge och hälsa på Marre och Calle. De har vi inte sett sedan april så det ska bli skoj. På söndag kväll skjutsar jag och Hampus Johan till Gävle så han kan ta tåget hem och då ska vi passa på att hälsa på Caroline en sväng också. Henne har jag inte sett sedan vårt bröllop 2005 så det är verkligen på tiden.

Lite pyssel har jag också hunnit med. Jag har fått flera beställningar, bl a bebiskort men även ett par tack-kort och ett student-kort. Jag har fotat de men de är ännu så länge kvar i kameran men kommer här så småningom. Ett kort kan jag i alla fall visa som jag gjorde till en kompis som fyllde 30 år i maj.Nu ska jag gå och bre mina mackor till natten. Vi hörs igen!