Tips: Björk & Berries

Jag upptäckte Björk & Berries när jag var på shoppingresa till Stockholm med mamma. Ett underbart, ganska nytt tror jag, märke med underbara dofter. Helt billiga är de inte men de är väl värda sitt pris tycker jag. Min favoritdoft är Lingonberry Rose.

Annars knallar det på här hemma. Det är 5 veckor idah tills bebisen tittar ut om det går som beräknat. Jag har varit i Sundsvall idag på sjukhuset och träffat en narkosläkare och fått lite mer info. om snittet och så. Det känns helt ok inför det hela. Jag ska jobba 3 veckor till och sedan vara ledig 10 dagar innan det är dags. Jag har tvättat lite bebiskläder och börjat boa så smått. Ska upp med spjälsängen om ett par veckor och dona på med lite annat också som behöver bli klart.

I fredags blev jag "värdmoster" (min värdsyster i familjen som jag bodde som utbytesstudent i USA) fick en liten Josephine Ann. Det var en lite skrutta som kom 1 månad för tidigt. Vi var annars beräknade med 1 veckas mellanrum.

NU ska jag väl ta tag i arbetet, jobbar natt nu i natt och imorgon natt och sedan jobbar jag torsdag men är ledig fre, lör och sön. Det ska bli skönt. Vi får besök av Marre, Calle och lilla Emmy då. Det ska bli jättekul!!


Shopping i Stockholm imorgon!

Imorgon ska jag möta mamma för en heldag med shopping i Stockholm. Det ska bli kul. Jag tar nattåget ner ikväll och mamma kommer vid 9 imorgon bitti från Falun. Sedan blir det shopping hela dagen eller i alla fall så länge som jag orkar. Det ska bli så skoj! Det var ett tag sedan jag var i Stockholm. Jag har ett par saker på min shoppinglista så som ett par amningströjor, höstytterkläder till Hampus och något till bebben också!

På onsdag ska vi på ul i Sundsvall igen och jag hoppas vi får ta snittkonsultationen då också och även träffa narkosen och göra klart allt så vi kan få ett datum. Det vore skönt att veta att allt är klart så att säga.

Igår plockade jag fram Hampes bebiskläder och började tvätta de minsta som kan användas även om det är en tjej som tittar ut. Vad tror du som läser, är det en kille eller en tjej? Jag har ingen aning. Jag kallar barnet han/honom när jag pratar om det men inte vet jag om det är ett tecken. Vi får vänta och se!

Nu ska jag packa in lite kartonger, glas, PET-flaskor och massa annat i bilen och åka till ICA och återvinna i värmen!

Kram på er där ute!

Mina gäst-dt alster från Grodans

Dessa tre alster gjorde jag med materialet som jag vann i utlottningen att bli gäst-dt hos Grodans. De presenterades i deras blogg i förra veckan.Papper från Bazzill och Chatterbox: Fabulous Vintage och Fabulous Glossy Vintage.

Blommor och band. Bazzill paper flowers (lövet på baksidan).

Privat: Clears stamps från Artemio, thickers Daiquiri från American Crafts.


Papper från Bazzill och Basic Grey Lime Rickey: Hoboken, Cherry cola, Sarsaparilla.

Band.

Privat: Quickutz Katie Classic, Quickutz die jacks, häftapparat.

Papper från Bazzill och Basic Grey: Hoboken, Sarsaparilla.

Lime Rickey Brads

Privat: Quickutz Studio Classic


Superfint bloggodis!

Spana in detta:

Detta kallar jag bloggodis eller hur?? En underbar väska fylld med godsaker! Tag chansen ni också och hälsa på hos
Camilla.