Dags att fira!

Natten som var så sov Hampus HELA natten, från ca kl 0.30-8.20. Helt underbart! Tyvärr så gick ju inte jag och la mig när han somnade utan först kl 3 men jag fick ju sova ganska bra i alla fall. Nu har han precis somnat och nu tänker jag lägga mig och hoppas på en hel natts sömn! Håll tummarna!

Jag har gått ner 13 av de 16 kg som jag gick upp under graviditeten, inte så illa eller hur? Jag har inte gjort något speciellt heller utan de har bara ramlat av. Har dock en del kvar eftersom jag gick upp en del innan jag blev gravid.

Nu ska jag verkligen försöka komma i säng innan jag kommer på mer saker som jag kan göra när Hampus ändå sover.

Blommor!

Jag tänkte dela med mig ett par bilder på blommor som vi fått nu när vi kom hem med Hampus.

Blomma från mamma
Blomma från mamma.

Blomma från jobbet
Blomma från jobbet.

Nu är vi hemma!

Nu är vi hemma med vår guldklimp!! Det blev en Hampus, född den 3/11 kl 04.40, Han var 53 cm lång och vägde 4405 gram.

Här är några (många) kort på honom.Första fotot på hela familjenHampus i mammas famnHampus på väg på permissionHela HampusHampus närbild

Miss i nassen.

Ja, kl är 02.18 och här sitter jag. Det har varit full fart hela dagen idag och jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk men jag kan inte sova. En halvtimme eller så lyckades jag nog somna strax efter jag lagt mig men vaknade sedan och då var det kört... Hoppas och tror att det ev. kan vara en bebis på G också men vi får väl se. Johan har läst på nu så han kan det mesta om teckenblödningar, slemproppar och annar skoj:). Jag törs inte hoppas för mycket på att bebis kan dyka upp snart men lite hoppas vi ju så klart!

Idag har vi i alla fall varit på Shirins 1-årskalas. Mycket folk och många presenter, det mesta var kläder och jag tror ALLT var rosa. Ja, nästan allt i alla fall, vår present var dock en jacka som var brun. Finns det verkligen bara kläder som är rosa till tjejer?? Så illa kan det väl inte vara va?

Vi har även fått vinterdäcken på så det är klart tack och lov. Vi tog det lugnt när vi åkte till Ljunga idag så det gick bra.

Va har vi mer gjort idag?? Jo, vi hyrde nya Wallanderfilmen "Jokern" så den har vi sett. Den var helt ok som Wallander brukar vara.

Nu ska jag föra över en massa foton till datorn så jag kan tömma kameran, sedan kanske jag ska diska om det nu inte stör grannarna för mycket fast det var inte så mycket disk så det kanske gå + att de är ju inte purunga direkt så de kanske inte hör.


Snöväder igen!

Idag har det snöat större delen av dagen men det har inte kommit så mycket som man skulle kunna tro. Det har blåst en förfärlig massa däremot så det har inte varit skoj att vara ute, ja förutom om man heter Idefix då. Då är det ju alltid skoj att vara ute, speciellt när det snöar.

Jag har bara varit hemma idag. Pyssellusten infann sig faktiskt så det blev 4 kort gjorda. Bl a tre höstkort som jag började med för flera veckor sedan men som jag inte gjort klara. Men vet ni vad?? Mina två limpennor har dött!! Båda två samtidigt!! Kan ni tänka er så hemskt??? Korkarna satt inte på ordentligt så de hade torkat. :( Måste beställa nya och det är snabbt, jag har lite svårt att klara mig utan mina kära vänner, limpennorna. Här kommer ett smakprov på det:

Höstkort

Stämplar från
Magnolia, färglagda med twinklings. Alla papper från Basic Grey.

Jag gjorde också ett födelsedagskort till Shirin som fyller år imorgon:

Shirin 1 år

Stämpel från Magnolia även där, målad med twinklings och lite 3D-lack på skor och krona. Papperen kommer från Imagination Project, bandet från American Crafts. Texten är rub-ons från MM.

Ja imorgon (ja eller idag eftersom vi passerat midnatt) fyller alltså Shirin 1 år. Det har gått så fort detta året fast på sätt och vis känns det som om hon funnits med så länge. Visst är det knepigt?? Hur som helst så ska hon ha kalas imorgon. Vi får se om vi kommer iväg på det... Vi har ju inga vinterdäck på bilen, det hade vi tänkt fixa imorgon efter kalaset men så kom snön idag och då blev det inte riktigt som vi tänkt. De bor 2.5 mil härifrån och det är ju inte så långt men man blir lite harig med bebis i magen och allt... Vi får se hur det blir!

Idag dök den nya svenska scraptidningen ner i min låda! Det var på tiden då jag väntat sedan i torsdags. Jag har bara kikat lite snabbt i den, jag tänkte packa ner den i BB-väskan så jag har något skoj att läsa när vi ska dit. Jag fick också ett efterlängtat julkort som jag vunnit på auktion på Pyssel.net. Pengarna som jag betalade för kortetgår till Bröstcancerfonden. Det är ett alldels underbart glittrigt och fint kort som Zarah gjort. Många av er känner henne säkert som zarischka på div. forum. Hon gör mycket fint, både scrappar och gör kort. Gör gärna ett besök i hennes blogg. Här är kortet som jag vann:

Zarahs julkort

Visst är det fint???!!! Det kommer jag inte att skicka utan det ska jag för mig själv och titta och klappa på för det är sååå fint!

Jag hade turen att vinna ännu en auktion på Pyssel.net nu ikväll, ett 12x12-album från Chatterbox. Hoppas det flyttar hem till mig snart.

Imorgon hoppas jag att mina nya twinklar kommer... I'm in löv med twinklar nu, de är så roliga att färglägga med! Distresserna får jag helt enkelt inte till, jag kan inte lära mig och mina brush pens är så välanvända att de blivit svårt att färglägga med, tyvärr.

Jaha, nu får det nog räcka för idag. Jag är helt slut och har himlans ont i ryggen pga bebis-bus som fortfarande inte vill titta ut!! Håll tummarna för att h*n kommer snart!

Gott najt!