Stanley Cup-bucklan!

Den kommer till Ånge på onsdag, då ska vi dit och kika lite på den! Ånge-sonen Samuel Påhlsson vann Stanley Cup i våras med sina Mighty Ducks och nu går trofén på turne genom världen till alla spelares hemorter. Det ska bli skoj att se den!

Ett kort som jag gjort till min hemliga vän i swappen på pyssel.net. Paketet och kortet har ju kommit fram så nu kan jag visa.

image102

Nu är vi hemma!

Nu har vi hittat hem efter en härlig vecka i Skåne! Den var fylld med aktiviteter och ändå hann vi inte med allt som vi ville. Vi får åka tillbaka helt enkelt!

Mamma fyllde ju 60 år när vi var där så en dag gick åt till att fira henne. Hon blev jätteglad för halsbandet som jag gjort åt henne och albumet med foton på Hampus som hon också fick. Så här såg det ut:

  

Jag fyllde också är en dag när vi var där nere, den dagen var vi i Råå och åt lunch på en golfrestaurang alldeles vid havet. Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag och Johan i Helsingborg med shopping och bio. Vi var och såg nya Harry Potter-filmen. Den var bra.

Vi hann också med lite shopping på Väla dår jag träffade på Ulrika som jag lärt känna genom ScrapRooms forum. Det var länge sedan jag såg henne så det var kul! En eftermiddag var vi i Helsingör och tittade lite. Jag har aldrig varit där så det var lite kul. Johan ville ha lite öl med sig hem så det fixade vi. Vi hann också med en fisketur. Johan älskar att fiska och jag tycker väl inte att det är helt trist heller så 4 timmar spenderade vi med torksfiske. Det var kul! Jag fick en torsk och Johan två. De åt vi till middag en kväll och det var inte helt fel.

Höjdpunkten på min resa var kursen på ScrapRoom med Marie i lördags. Vi gjorde en veckokalender. Min är inte klar ännu men den kommer här så småningom. En del shoppat blev det också, jag har inte scrapshoppat på länge så det var verkligen kul! Hade hoppats att kanske en Revolution skulle komma med mig hem men så blev det tyvärr inte... Kanske en annan gång.

Till Ånge kom vi i måndags, skönt att vara hemma!! Det blev en resa på 200 mil ungefär. Igår var vi i Östersund och handlade lite och då blev det strax över 20 mil till.

Imorgon ska vi till Alnö och något ställe som heter/kallas för Spikarna. De serverar tydligen några jättemackor som inte går av för hackor. Vi ska dit med svärisarna. Ska också stanna på Barnens Hus och köpa en potta åt Hampus, Johan måste ju ha något att sysselsätta sig med när jag börjar jobba... Hehe!

På lördag ska vi på bröllop, det är Johans morbror som också heter Johan som ska gifta sig med sin Maud. Det ska bli trevligt! Jag har inte varit på bröllop på flera år.

Foton kommer så småningom från vår resa.

Nu väntar Skåne!

Imorgon börjar vi vår resa till Skåne. Vi kör till Falun och sover där en natt och på måndag kör vi vidare till Skåne och Glumslöv. Idag ska jag packa och se till att det mesta är fixat så vi bara behöver packa i bilen imorgon och sedan åka.

På tisdag fyller mamma 60 år så då ska vi ut och äta, på onsdag fyller jag 29 år men då vet jag inte vad det blir för något. Johan och jag tänker åka till Helsingborg och se nya Harry Potter någon kväll också, det kanske blir på födelsedagen. Sedan ska vi till Ven, Lund, Väla och shoppa, till Helsingborg och så nästa lördag till
ScrapRoom. Ska på kurs med Marie då, det ska bli skoj!

Skoj ska det bli, utan dator blir vi också så jag kikar in en sväng imorgon bitti innan vi åker men sedan blir det först den 23:e juli när vi kommit hem.

Dörrskyltar

Jag har gjort några enkla dörrskyltar på beställning. Papperen är alla från Basic Grey, bokstäverna är stämplade med foam stamps och akrylfärg.

  


Titta vad som har flyttat hem till mig:

image93

image94

Båda fotona är lånade från
www.addictedtorubberstamping.com och det är där som jag beställt de. De ankom idag tillsammans med två andra paket med scrapsaker som jag beställt. Jag vet inte riktigt vad jag ska använda ramarna till men något kommer jag säkert på. Jag såg de i en annan blogg och blev så sugen!

Ja vad har då hänt sedan sist, ja då menar jag ju inte sedan sist jag postade för då har det inte hänt mycket kan jag tala om... Mycket kortmakeri har det blivit. Jag var med på min första marknad i lördags när det var Hemvändardag i Ånge. Jag hade 52 kort med mig och fick 14 sålda, inte direkt kanonbra men det får väl duga när det är första gången. Hade jag varit hemma så hade jag ju inte fått ett enda sålt så lite bra är det ju. Fick lite tips och idéer också om vad folk vill ha. Man är ju lite insnöad när man sitter här hemma i sin ensamhet och kortmakar.

Igår och idag har vi haft besök av pappa och hans sambo. Det var trevligt. De kom igår eftermiddag och åkte nu på kvällningen. Igår var vi på Knutstation och åt middag och idag har vi mest varit hemma. Pappa har hjälpt oss att sätta upp grindar i trappen så inte Hampe är där och klättar något mer, han har försökt ett par gånger redan. Igår lyckades han välta ett litet bord över sig, jag hann dit men inte riktigit i tid så han fick en liten blåtira under ena ögat, stackars liten. Lägenheten blir mer och mer barnsäker hela tiden, man lär sig hela tiden när han är och grejar överallt med allting.

Hampus ålar sig fram på golvet nu i alla fall med en väldig fart, det började han med på midsommarafton och farten har bara ökat sedan dess. Han ställer sig i krypställning men han tar sig inte framåt på så sätt, inte ännu i alla fall. Han har också rest sig upp till stående ett par gånger. Vår stora lilla kille!

Om en vecka och lite mer bär det av till Skåne. Vi åker kommer fram den 16:e juli och åker hem igen den 22:a juli. Vi ska till mamma och hennes särbo (eller sambo i alla fall över semesteren) i Glumslöv. Jag har typ aldrig satt min fot i Skåne så det ska bli kul! Jo, jag har väl varit där när jag var liten men det kommer jag inte ihåg. Vi får se vad vi ska hitta på där nere. Ett besök på ScrapRoom blir det helt klart. Jag ska på kurs med Marie den 21:a, det ska bli så kul! Det var ett tag sedan jag var där nu och jag misstänker att det hunnit hända en hel del i affären sedan dess. Kanske, kanske kan det bli en mara till hösten... Vi får väl se vad Johan säger som är hemma och pappaledig om han kan tänka sig en hel helg utan mig med lilla Hampus. Hoppas det, det vore så skoj!

Två snabba kort har det blivit nu på kvällen. Johans syster och hennes man har fyllt år under våren och imorgon ska vi fira det. Som vanligt är jag ute i sista stund med att göra kort. Tack och lov så är ju presenterna klara i alla fall! De är båda gjorda med Basic Grey-papper.Så här blev de:

image95

Nu ska jag gå och sova bort min huvudvärk! God natt!

Nu var det länge sedan...

Nu var det VÄLDIGT länge sedan jag skrev något här. De senaste två veckorna har all ledig tid gått åt till att göra kort till en marknad som jag var med på i lördags. Jag har bott vid köksbordet och gjort kort efter kort. Det har varit skoj men nu är jag lite trött på kortmakeriet så det kommer att få vila ett tag nu tror jag bestämt. Nu ska jag ta tag i scrappandet, har många foton som ligger, både gamla och nya. Vi får se när jag har något att visa upp. Jag har mängder av kort men de måste fixas till i PS först och sedan kommer de här. Har även många nya foton att visa upp här. Det blir dock inte idag. Idag har jag inga måsten och det är så skönt. Jag tror att jag ska sätta mig i soffan och kolla på Extreme Home Makeover som börjar typ nu.

Nu vet ni i alla fall att jag lever:). God kväll!