Lite pyssel!


Kortlift från ett kort som duktiga
Jenny gjort. Jenny är en idol när det kommer till både kortmakeri och scrapping. Kika gärna in hos henne. Där finns mycket inspiration att hämta. Papper från Bazzill och Chatterbox. Dekorationer från Chatterbox. Texten är QK Moxie.




Stämplar från Panduro på båda korten ovan. Har inte koll på vad tillverkaren av papperen heter, de är i alla fall svenska och inköpta på Scrapperiet. Swirlar och text på övre kortet är QK, Grattis på det nedre är rubons från MM.


Sist men inte minst ett Välkommen Emmy-kort som vi hade med oss när vi hälsade på Marre och Calle och deras lilla go-troll. Papper från Bazzill och Heidi Grace. Bandet är från Panduro. Texten är QK Katie Classic och något annat alfabet från samma ställe som jag inte kommer på vad det heter. Stämpeln är från Penny Black.

I oktober ska jag åka till Ängelholm igen och gå kurs för att bli tågledare. 7-16 oktober ska jag ner. Det ska bli kul att komma ner igen men jobbigt att lämna Hampe och Johan så klart. Hoppas någon från vår förra kurs ska gå, vore kul att träffa de igen!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Så fina kort!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback